Pozitív megerősítés tetkó formájában: megnyugtatnak, ha rájuk pillantasz

Pozitív megerősítés tetkó formájában: megnyugtatnak, ha rájuk pillantasz

Címlap / Stílus / Test / Pozitív megerősítés tetkó formájában: megnyugtatnak, ha rájuk pillantasz

Az élet virága

Ez a geometrikus szimbólum nem hagyományos virág alakú, azonban a jelentése nagyon pozitív: azt szimbolizálja, mennyi mindent kaphatsz az élettől. Ha nem szeretnél feltétlenül egy teljesen élethű mintát választani, inkább olyasmit keresel, ami elvontabb, ez lehet számodra a tökéletes tetkó.

 

Egyszavas mantra

A mantrák nagyon hatékonyak abban, hogy megnyugtassanak és segítsenek kiszakadni a hétköznapok problémáiból. Ha van egy olyan szó, amire ránézve téged is a nyugalom önt el, akkor tetováltasd egy jól látható helyre. Ha napközben rápillantasz, bármilyen helyzetben meg tudsz nyugodni. Ez lehet bármilyen szó, ami szimpatikus számodra, például a lélegezz, nyugalom, mosolyogj és hasonlók.

 

Hullám

Ha hajlamos vagy arra, hogy átvegyék feletted az uralmat a negatív gondolatok, gondolj erre: a negatív gondolat olyan, mint egy hullám. Amint elkezdődik, hamar kicsúcsosodik, de utána fokozatosan kisebbé válik, aztán eltűnik. Ha egy szép hullámot tetováltatsz magadra, ez a megközelítés is eszedbe jut, így könnyebben küzdhetsz meg a stresszes gondolataiddal.

 

Szerencsés szimbólumok

A lóhere, patkó és társaik is népszerűnek számítanak, ráadásul ezeket egészen apró formában is el lehet készíteni. Amikor úgy érzed, kicsúszik a lábad alól a talaj, csak pillants rá és jusson eszedbe, mennyiszer kísérte már eddig is szerencse az utadat.

 

VIDEO Melyik színt utálod a legjobban?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást