Kipakolnak a pornószínészek: ez zajlik a kulisszák mögött

Kipakolnak a pornószínészek: ez zajlik a kulisszák mögött

Címlap / Szerelem / Szex / Kipakolnak a pornószínészek: ez zajlik a kulisszák mögött / 3. oldal

Női ejakuláció

Egy újabb mítosz, amit kénytelenek vagyunk megdönteni. A pornófilmeken látható nők általi spriccelés szinte 90 százaléka totális humbug.

„A legtöbbször csak pisilünk, nem az élvezettől spriccelünk akkorát. Van, hogy egy beöntéshez használatos tárggyal töltjük fel magunkat vízzel, hogy a jelenet tetőpontján úgy tűnjön, mintha az orgazmustól ejakulálnánk.”

Telhetetlen libidók

Egy pornófilm-rendező szerint a nők elsősorban a pénz miatt pornóznak. Második helyen a rajongás áll (hogy férfiak milliói rajonganak érte), mint motiváció, majd a szabadság következik és csak utána jön maga a szexéhség. 

„A legtöbb pornós csaj nem is élvezi a szexet.

Heteroszexuálisok, de részt vesznek leszbi pornóban, vagy pont leszbikusok, de férfiakkal szexelnek a filmen. Lehet, hogy a partnerek civilben utálják egymást és a jelenetek elsöprő többsége puszta tettetés, de a színészek és színésznők nagy rész profi és ez a végterméken nem látszik. Egy ügyes rendező és egy jó vágás szinte mindent megold, az meg, hogy a színfalak mögött mi történik, senkit nem érdekel.”

Oldalak: 1 2 3

»

5 hozzászólás

 • obsitos
  2020.10.17., 11:29

  Fujjjj, nem is nézek több műélvezetet ! 🙂

  Válasz
 • Garabonciás
  2020.11.25., 16:54

  Ennyire nincs kreativitás?! Ez a cikk szó szerint idézve, kb. két éve pár hetenként megjelenik valamelyik “igényes” oldalon. Röhej.

  Válasz
 • Kando Karoly
  2020.11.26., 11:05

  Van az a penz…. Ismerős fordított ilyenen(kulfoldi lanyok magyar ferfiszereplo). Ha nem vallaltak az analt, akkor fele penzt kaptak a lanyok, igy ment a fenekukbe a fajdalomcsillapito. A csavonak meg allito injekciot nyomtak minden forgatasi napon. 3 nap alatt ingyen szalloda es egymillios fizuert megtettek amit elvartak.

  Válasz
 • Lujza
  2021.01.20., 09:19

  Csak tudnám, hogy mi francért kell egy cikket 3 részre osztani?

  Ja! Így több kattintás és több reklám ???

  Válasz
 • Francesco
  2021.02.17., 12:17

  Lujza lenyeled?!?

  Válasz

Írj egy hozzászólást