Úgy gondolod, a pirítós unalmas, és tényleg csak akkor csinálsz reggelire, ha már semmi más ötleted nincs? Gondold újra – a pirítós, feltéttől függően, a legizgalmasabb dolog lehet a világon. Nem mellesleg nagyon szépen fotózható is, úgyhogy ha szeretnél egy kis #foodporn-t az Instagramodra, ne keresd tovább a pénztárcabarát, mégis mutatós megoldást.
2/5 Tojást tojással
Ha rántottapárti vagy, sütés után zúzd olyan apróra a tojást, hogy ráférjen a pirítósra, ha pedig a tükörtojást szereted, egyszerűen csak helyezd azt rá a kenyérre.
A pirítós a buggyantott tojással néz ki igazán gourmet módra, amit pofonegyszerű elkészíteni: forralj fel ecetes vizet, majd forrás után rögtön kapcsold le alatta a gázt, és üsd bele a tojást. Óvatosan kavargasd a vizet egy irányba, hogy a belül keletkező apró örvény szép kerekre formálja a tojást.
Ahogyan beleharapsz, a belseje kifolyik a kenyérre – mennyei!
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!