Mit adjak a pasimnak? 11 férfias ajándék, amit saját kezűleg elkészíthetsz

Mit adjak a pasimnak? 11 férfias ajándék, amit saját kezűleg elkészíthetsz

Címlap / Otthon / Hobbi / Mit adjak a pasimnak? 11 férfias ajándék, amit saját kezűleg elkészíthetsz

Rubik-kocka rajongóknak

Több mint negyven éve ismeri a világ Rubik Ernő találmányát. A háromdimenziós logikai játék egy kevés ragasztóval és néhány kinyomtatott fotóval gyorsan egyedivé tehető. A közös emlékek nyomtatásakor csak arra figyelj, hogy a fotók megkapják a kockára jellemző hat árnyalatot (piros, kék, zöld, sárga, narancs és fehér)! Persze ezt filctollak segítségével utólag is megteheted úgy, hogy minden kis négyzet szélét átrajzolod a megfelelő színnel. Erre azért van szükség, hogy egyszerűbb legyen kirakni a házi Rubik-kockát.

Képkeret ezermestereknek

Minden férfi örül egy közös fotónak, amely feleleveníti a legszebb együtt töltött órák emlékét. A keret azonban még többet dobhat a hangulaton, ha az egyedi és kézzel készített. Javaslom, hogy ne a párod szerszámkészletét használd fel erre a célra, inkább nézz szét egy barkácsboltban, hogy mi mindent ragaszthatnál össze egy szuper képkerethez. A villáskulcsok, csavarhúzók, méretes csavarok épp megfelelőek erre a célra. Ha a párod szeret kerékpározni, akkor akár bicikli láncból is készülhet az egyedi ajándék, falra akasztós változatért egy rövidre vágott fékbowdent is felhasználhatsz. A keret hátuljára mindenképpen valami erősebb anyagot válassz, ez lehet egy méretre fürészelt falap vagy farostlemez is.

Fűszerkeverék saját fantázianévvel

Igazi mázlista vagy, ha a párod szeret főzni! Támogasd abban, hogy gyakran kibontakozhasson a konyhában. Különböző fűszerek összekeverésével egyedi ízharmóniát alkothatsz. Ha nem bízol az érzékeidben vagy a jól bevált fűszer keverékeket jobban kedveled, akkor válassz előre gyártottat. A lényeg, hogy egy kis üvegbe töltsd ezeket, s címkézd fel egyedi, bohém elnevezésekkel, amit csak ti érthettek. Így lesz az egyszerű centucky csirkeszárnyból „Duna-parti első csók”csirkeszárny.

Titokzatos térképes meglepetések

Szerettek közösen kirándulni? Térképből kivágott koordináta pontokból is készíthetsz egyedi emléket a párodnak. Titokzatos, de a térképhez jobban értő férfiak számára GPS-koordinátákat is megadhatsz az első találkozásotok vagy az elsőként elcsattant csók helyszínével.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

»

1 hozzászólás

  • Teo
    2020.11.27., 16:05

    hogy lehet ennyi reklámmal teleb…. teleszórni egy oldalt?

    Válasz

Írj egy hozzászólást