A legkényelmesebb otthonkák és pizsamák a bekuckózós (hó)napokra

A legkényelmesebb otthonkák és pizsamák a bekuckózós (hó)napokra

Címlap / Stílus / Divat / A legkényelmesebb otthonkák és pizsamák a bekuckózós (hó)napokra

Az utóbbi időszak hozott egy kis lazaságot a divattörténelemben, hiszen annyi időt töltünk otthon, hogy sokan átváltottunk egy kényelmesebb outfit kombinációra. De nem csak mi, a legnagyobb divatházat is alakítottak ruhadarabjaikon, így a boltok valós és virtuális polcai is teli-tele vannak kényelmes darabokkal. Nem csoda, hiszen a 2020 a vírus miatt mindenképpen az otthoni kényelemről szól, de attól, hogy kevesebbet járunk ki az utcára vagy közösségbe, én mégis azt gondolom, lehetünk csinosak és szexik. 

A szezon egyik húzó trendje egyébként a pizsik és melegítők között is a matchy mathcy szettek, amelyet természetesen mi sem hagyhattunk ki. Gyakorlatilag majdnem minden kategóriában találtok ilyen darabokat. Nektek van már kedvencetek?

Pizsi party

A sok home office lehetőséget ad arra, hogy akár egész nap pizsiben dolgozzunk. Szóval ennek az időszaknak is megvan a maga szépsége, néha ugyanis nagyon jól tud jönni, hogy fel sem kell öltözni. Választhatsz szexi, vicces és pihe-puha pizsamát is, ha épp úgy keltél, hogy nincs kedved felkelni.      

1. Zara, 2 H&M, 3. Women’s Secret, 4. Intimissimi, 5. Answear (háttér: panimoni/istockphoto.com)

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást