Stílus / Arc

Otthoni alapvető szépségápolás ezer forint alatt

Az alábbiakban felsorolunk néhány nagyon hasznos, mégis fillérekbe kerülő tárgyat, amiket használva úgy lehetsz szép, üde és ápolt, hogy még a lakásból sem kell kimozdulnod.
Irányadónak feltüntettük az árakat is, de ezekben nyilvánvalóan lehetnek kisebb-nagyobb eltérések az egyes márkák kínálata, illetve a kiszerelések között.
De persze ezek az eszközök általában alapból már rég megvannak otthonunkban, csak újra haszálatba kell venni őket, vagy egyszerűen csak kiszélesíteni a felhasználási lehetőségeiket.
Szóval ha nem akarsz sokat költeni a szépségedre, de nem szeretnéd, hogy ez meg is látsszon rajtad, akkor nincs más teendő, mint bevetni a követezőket. 

Fürdőkesztyű bőrradírozáshoz (530 Ft)

Heti egyszer mártózz meg a kádban, és egy érdesebb anyagú kesztyűvel alaposan radírozd át az egész testedet. Ez egyben egy kiadós frissítő masszázst is jelent, és bőröd puha, bársonyos lesz.

Habkő (285 Ft)

A kiadós fürdést és radírozást követően egy habkővel dörzsöld át a sarkaid, hogy a megvastagodott bőrt eltávolítsd. Meg fogod látni, hogy lábad mindig ápolt, puha és nagyon szexi lesz, mintha pedikűrös csinálta volna.

Színtelen körömlakk (250 Ft)

Lábadon és kezeden a körömágyra nőtt bőrt told vissza, majd száradás után kend be 1 réteg körömlakkal. Ismételd meg a műveletet minden héten, ha szükséges, válassz fix időpontot hozzá, hogy semmiképp se maradjon ki.
Meglátod, kb 10 perc ráfordítással körmeid mindig ápoltak és gyönyörűek lesznek. A színtelen lakk óriási előnye, hogy ha véletlenül lepattogzik itt-ott, a hiba nem lesz látványos és nem érzed magad rosszul a következő javításig.

Tartós szepillafestetés (600 Ft)

Nincs szükség napi spirálozásra, és az elkenődött festék sem fogja elcsúnyítani szemeket. Ugyanígy nagy előnye, hogy nincs összecsomósodott festék a pilládon, hanem a festés természetesen emeli ki szemeidet a nap minden órájában.

Szemöldökcsipesz (600 Ft)

Természetesen a szemöldököd magad is rendben tarthatod. Ha csak egy-két havonta igazíttatod meg kozmetikussal, akkor az általa végzett profi szemöldökszedés már megadja a vonalat a szemöldöködhöz, amit neked csak le kell utánoznod.
Ne feledd, a szemöldök az egész arcberendezkedést módosítja, rendben tartása nagyon sokat tesz hozzá tekintetünk nyíltságához, arcunk fiatal és ápolt jellegéhez.

Étolaj (350 Ft)

Nem csak a konyhának, de az otthoni kézápolásnak is nélkülözhetetlen kelléke az étolaj. Lehet hagyományos olaj, vagy olivaolaj, a használata ugyanaz, és a végeredmény is nagyon hasonló.
Elég heti egyszer kb 10 perce áztatni benne a kezünket ahhoz, hogy szembetűnő változást tapasztaljunk. Bőrünk puha, kisimult és bársonyos tapintású lesz. Ha cukoral összekevered, kiváló radírozó anyagot kapsz.
Lehetne még rengeteg dolgot említeni, mint például a citrom vagy az ecet, mint régóta bevált hajápolási segítség, vagy a napon megszárított illatos haj. A felsorolásnak csak mi szabunk határt.
A lényeg, hogy ha spórolni akarunk a pénzünkkel és az időnkkel egyaránt, de egyáltalán nem szeretnénk feladni az ápolságunkat, akkor egyszerűen csak nézzünk körül otthon. Nem fogunk csalódni. A hatást pedig nem csak külsőnkön, de hangulatunkon is azonnal észre fogjuk venni.