Arc / Stílus

Otthoni alapvető szépségápolás ezer forint alatt

Otthoni alapvető szépségápolás ezer forint alatt

Az alábbiakban felsorolunk néhány nagyon hasznos, mégis fillérekbe kerülő tárgyat, amiket használva úgy lehetsz szép, üde és ápolt, hogy még a lakásból sem kell kimozdulnod.
Irányadónak feltüntettük az árakat is, de ezekben nyilvánvalóan lehetnek kisebb-nagyobb eltérések az egyes márkák kínálata, illetve a kiszerelések között.
De persze ezek az eszközök általában alapból már rég megvannak otthonunkban, csak újra haszálatba kell venni őket, vagy egyszerűen csak kiszélesíteni a felhasználási lehetőségeiket.
Szóval ha nem akarsz sokat költeni a szépségedre, de nem szeretnéd, hogy ez meg is látsszon rajtad, akkor nincs más teendő, mint bevetni a követezőket. 

Fürdőkesztyű bőrradírozáshoz (530 Ft)

Heti egyszer mártózz meg a kádban, és egy érdesebb anyagú kesztyűvel alaposan radírozd át az egész testedet. Ez egyben egy kiadós frissítő masszázst is jelent, és bőröd puha, bársonyos lesz.

Habkő (285 Ft)

A kiadós fürdést és radírozást követően egy habkővel dörzsöld át a sarkaid, hogy a megvastagodott bőrt eltávolítsd. Meg fogod látni, hogy lábad mindig ápolt, puha és nagyon szexi lesz, mintha pedikűrös csinálta volna.

Színtelen körömlakk (250 Ft)

Lábadon és kezeden a körömágyra nőtt bőrt told vissza, majd száradás után kend be 1 réteg körömlakkal. Ismételd meg a műveletet minden héten, ha szükséges, válassz fix időpontot hozzá, hogy semmiképp se maradjon ki.
Meglátod, kb 10 perc ráfordítással körmeid mindig ápoltak és gyönyörűek lesznek. A színtelen lakk óriási előnye, hogy ha véletlenül lepattogzik itt-ott, a hiba nem lesz látványos és nem érzed magad rosszul a következő javításig.

Tartós szepillafestetés (600 Ft)

Nincs szükség napi spirálozásra, és az elkenődött festék sem fogja elcsúnyítani szemeket. Ugyanígy nagy előnye, hogy nincs összecsomósodott festék a pilládon, hanem a festés természetesen emeli ki szemeidet a nap minden órájában.

Szemöldökcsipesz (600 Ft)

Természetesen a szemöldököd magad is rendben tarthatod. Ha csak egy-két havonta igazíttatod meg kozmetikussal, akkor az általa végzett profi szemöldökszedés már megadja a vonalat a szemöldöködhöz, amit neked csak le kell utánoznod.
Ne feledd, a szemöldök az egész arcberendezkedést módosítja, rendben tartása nagyon sokat tesz hozzá tekintetünk nyíltságához, arcunk fiatal és ápolt jellegéhez.

Étolaj (350 Ft)

Nem csak a konyhának, de az otthoni kézápolásnak is nélkülözhetetlen kelléke az étolaj. Lehet hagyományos olaj, vagy olivaolaj, a használata ugyanaz, és a végeredmény is nagyon hasonló.
Elég heti egyszer kb 10 perce áztatni benne a kezünket ahhoz, hogy szembetűnő változást tapasztaljunk. Bőrünk puha, kisimult és bársonyos tapintású lesz. Ha cukoral összekevered, kiváló radírozó anyagot kapsz.
Lehetne még rengeteg dolgot említeni, mint például a citrom vagy az ecet, mint régóta bevált hajápolási segítség, vagy a napon megszárított illatos haj. A felsorolásnak csak mi szabunk határt.
A lényeg, hogy ha spórolni akarunk a pénzünkkel és az időnkkel egyaránt, de egyáltalán nem szeretnénk feladni az ápolságunkat, akkor egyszerűen csak nézzünk körül otthon. Nem fogunk csalódni. A hatást pedig nem csak külsőnkön, de hangulatunkon is azonnal észre fogjuk venni.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást