A koriander
Íze jellegzetes csípős citrusíz, különleges aromája és fás illata van.
Termesztése: Vetőmaggal gazdag, nedves talajban, naptól védett területen.
Betakarítás: egész nyáron használhatjuk zöld leveleit
Főzés: kapor és koriander pácot vagy szószt készíthetünk húsokhoz, káposztás ételekhez, kolbászokhoz.
Termesztése: Vetőmaggal gazdag, nedves talajban, naptól védett területen.
Betakarítás: egész nyáron használhatjuk zöld leveleit
Főzés: kapor és koriander pácot vagy szószt készíthetünk húsokhoz, káposztás ételekhez, kolbászokhoz.
1 hozzászólás
Veress Éva
2020.12.15., 17:12Hiányzik a saláták, levesek és a Maggi tasak levesek fűszerek jellegzetes fűszere a lestyán, kitűnő fűszer növény. Örmény nagyanyán a múlt század elején Nagyenyeden 52 féle fűszer növényt használt a konyhában és ebből 33 saját kertjében termesztett.