Ezek a legszebb őszi szettek a legstílusosabb bloggerektől, akit követek

Ezek a legszebb őszi szettek a legstílusosabb bloggerektől, akit követek

Címlap / Stílus / Ezek a legszebb őszi szettek a legstílusosabb bloggerektől, akit követek

Azonban, akiket szívesen figyelek, azok számomra nagyon is inspirálóak, ráadásul sosem reklámoznak semmilyen terméket úgy, hogy az már zavaró és hiteltelen lenne. Lássuk sorban a kedvenceimet, akik minden őszre tartogatnak néhány káprázatos szettet!

Kat Tanita

Számomra az egyik legkedvesebb blogger nem más, mint Kat Tanita. Már jó néhány éve tölti fel a különböző platformokra a szebbnél szebb összeállításait. A szettjei sosem hivalkodóak, feltűnőek, ellenben annyira kifinomultak és stílusosak, hogy minden egyes szezonban tökéletesen megállják a helyüket. Kate követi a divatot, de egy szettjénél sem láttam azt, hogy a ruha elnyomta volna a természetes szépségét, báját.  Az összeállításaiban ott vannak a kényelmes, a csinosan nőies és a sportos outfitek egyaránt, és azt külön szeretem benne, hogy nem az a fajta influenszer, aki csak egyszer vesz fel egy ruhát: mindig bemutatja, hogyan lehet egy sokoldalú darabot több stílusban és szettben viselni.

View this post on Instagram

Monday matcha run with my bestie 🐶🍵💕

A post shared by Kat Tanita (@kattanita) on

Emma Hill

Emma Hill stílusát azért kedvelem, mert remek inspirációt nyújt akkor, ha szeretnék kényelmesen, sportosan, mégis esztétikusan felöltözni. Ő az az influenszer, aki egyértelműen előnyben részesíti a maszkulin vonalat, és aki szereti viselni azokat a darabokat, amik frissen robbantak be a divatba. A megjelenése mindig tudatosságot, határozottságot sugall, amit nem csak a választott ruhadarabjai, hanem azok színei is megerősítenek. Tény, hogy nem Emma tudhatja magának a világ legélénkebb és legvidámabb gardróbját, de az biztos, hogy személyében olyan bloggert tisztelhetünk, aki már évek óta hűséges a hozzá leginkább passzoló irányvonalhoz.

View this post on Instagram

Forever favourites 🖤

A post shared by Emma Hill (@emmahill) on

Maria Vizuete

Már első pillantásra is látszik, hogy Mia olyan luxusmárkákkal dolgozik, ami a többségnek megfizethetetlen. Ennek ellenére szeretem, hogy a stílusa a maga nemében mégis egyszerű és szép: én imádom a sok pasztellszínt, az egyszerű, kifinomult szabásvonalakat, a különleges, de esztétikus anyagokat. Remek inspirációkat lehet nála gyűjteni, amiket aztán a saját pénztárcánkra szabott darabok formájában beszerezhetünk. Mia egyébként sokkal inkább a nőies, elegáns vonalat képviseli, kevés kényelmesen sportos összeállítást találni az oldalán.

Sophie Elkus

Sophie már jóval színesebb ruhatárat tud felmutatni a korábbi bloggerekhez képest, de még ő is előnyben részesíti a pasztellesebb árnyalatokat, a finomabb, lágyabb mintákat. Számomra nehezen megfogható a stílusa, nem követ egy irányvonalat, de pont ezért érdekes: ott vannak a szettjei között a laza, sportos ruhák és a különösen elegáns, nőies szettek is. Az őszi outfiteket tekintve, ő is szereti a barnás, narancsos árnyalatokat, a kötött pulóvereket és a csodaszép szövetkabátokat, de ha kicsit böngészel az összeállításai között, akkor más izgalmas szettekre is bukkansz majd.

Krystal Bick

Krystal stílusát szintén nehéz leírni, ugyanis még saját bemutatkozásában is úgy fogalmaz, hogy ez eleve képtelen feladat. Annyit azért elárul, hogy kedveli a középhosszú ruhákat, és a nekem oly kedves elvet vallja: a kevesebb több. Tény, hogy nem tőle fogjuk összegyűjteni a legvadabb fesztiválokhoz és bulihoz passzoló szettjeinket, de ez nekem már nem is annyira mérvadó szempont. Krystalt akkor érdemes követned, ha kedveled a stílusos, kifinomult, kicsit „franciás”, és korántsem hétköznapi összeállításokat. 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást