Őszi farmerdivat életkor szerint

Őszi farmerdivat életkor szerint

Címlap / Stílus / Divat / Őszi farmerdivat életkor szerint

Az üzletek feltelnek a várva várt őszi/téli árukészlettel. Ideje lenge ruháinkat lecserélni, és körülnézni az őszi választék közt.

Farmer ősszel is

Hamarosan esernyők alatt fogunk sétálni és visszatérünk a forró italok fogyasztásához (értsd alatta meleg kávé és tea), mi közben desszertnek fagyasztott szederrel próbáljuk visszahozni a színes nyár emlékét.
Akik idén nyáron beszereztek pár farmercuccot, azok most szerencsések, hisz a legtöbb darabot ősszel is lehet hordani.

A farmer viselete a húszas éveidben

A hosszú lábak, feszes combok barátja egy farmer short. A hosszú derekú, karcsúsított szabású farmer rövidnadrág retró stílusú.
Ha hidegebbre fordul az idő, válassz skinny hosszú farmert (egyenes szabású, feszes farmer).
Viselhetsz természetesen sötét harisnyát is a rövid farmer nadrág alá. Ha ezt szeretnéd, látogass el a Mangóba és szerezz be egy magasított derekú darabot, vagy a Topshop gombos változatait is kipróbálhatod.

A farmer viselete a harmincas éveidben

70-es évek stílusú farmer
Ebben a korban ideje elkezdeni a felnőttes, érett stílusú öltözködést. A finomabb farmeranyagok és szabások kerülnek előtérbe.
Választhatsz elől gombos A-vonalú szoknyát csipkés felsőrésszel vagy inggel és fa-talpú cipővel. Jó választás a térdig érő farmer ruha, vagy a szíjjal átkötött farmer nadrágruha.
A farmerdzsekik vállban hangsúlyosak. Válassz derékben átkötős darabot, így kiemeled derekad karcsuságát.

A farmer viselete a negyvenes éveidben

A trapéz farmer újra visszatér divatba. Ugyancsak a 70-es éveket idézi a koptatott trapéz, kicsit sikkesebb, lágyabb kivitelben.
Ezek a farmerek már elég sztreccsesek ahhoz, hogy összehúzzák a csípőt, de mégsem annyira, mintha örökké hordtad volna és nem annyira trapéz, hogy ne tudd csizmába tűrni őket.
A feladatod megtalálni a számodra megfelelő darabot. Ha a nyáron a lapos gladiátor szandálokat választottad, ősszel a szarvasbőr magas csizmák mellett fogsz dönteni.
Csodálkozni fogsz, mennyire megnyújtják alakodat az ilyen szabású nadrágok, mi után megszabadultál a feszülős sovány szabású nadrágoktól. Szerezd be a leggyengédebb anyagú farmer inget, amit találsz.
Alternatív megoldásként kipróbálhatsz teljesen farmerbe öltözni (ing-nadrág kombinációban). Az ing csak alig egy árnyalattal térjen el a koptatott farmer színétől.
Az öltözéked fölé hordj teveszín kabátot (az idei szezon másik kedvelt darabja).

A farmer viselete az ötvenes éveidben

Ebben a korban a klasszikus és elegáns viseletek illenek a hölgyekhez. Egy jó farmer hosszú évekig kiszolgál. Jó választás egy derékban megkötős egyszínű farmerruha, vagy egy jól szabott farmernadrág fehér pólóval és lágy magasított nyakú melegítővel vagy kasmír kardigánnal.
Jó befektetés egy klasszikus Levi’s farmernadrág, kitűnő és üzembiztos az átmeneti időszakra. Kötött vagy kasmír kardigánok és sálak alkalmasak az őszi sétákhoz.
A farmerruhák főlé választható egy kopott birkabőr vagy farmer kabát.

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!