Az ősz kedvenc színe: így kombináld a bézs ruhadarabokat más árnyalatokkal

Az ősz kedvenc színe: így kombináld a bézs ruhadarabokat más árnyalatokkal

Címlap / Stílus / Divat / Az ősz kedvenc színe: így kombináld a bézs ruhadarabokat más árnyalatokkal

Fekete

Kezdjük az alapokkal, vagyis a feketével. A bézs és fekete kombinációja maga az elegancia és a nőiesség, ugyanakkor egy kis vadságot is csempészhetsz a szettbe, ha például bőrnadrágot vagy hosszúszárú csizmát viselsz egy bézs kabáthoz. A garbó ebben a színben szintén jó választás, igazi őszi alapdarab. Érdemes ebben az esetben figyelned arra, hogy a két szín nagyjából egyenlő arányban szerepeljen a szettedben: a bézs kabát mellé válassz egy táskát vagy kendőt is!

1. H&M, 2. Zara, 3. Reserved, 4. Answear (háttér: Darkmoonart_de/pixabay.com)

Fehér

Egy fehér nadrág és blúz szintén elegánssá tesz egy bézs blézert, mégis kicsit lazább és vidámabb összhatást érhetsz el így, mint amikor feketével kombinálod a nude színeket. Az öved és a többi kiegészítőd is pompázzon bézsben, hogy tökéletes legyen a végeredmény!

1. H&M, 2. Zara, 3. Reserved, 4. Answear (háttér: Darkmoonart_de/pixabay.com)

Égkék

Ha már unod a fekete-fehér kombinációkat, akkor érdemes a bézs ruháidat égkék darabokkal kombinálnod. Ezek az élénk kiegészítők minden őszi szettet feldobnak, anélkül, hogy a neon színekhez hasonló rikító összhatást érnéd el velük. Egy merész táska, ékszer vagy cipő például remekül illik egy bézs pulcsihoz!

1. H&M, 2. Zara, 3. ecipo.hu, 4. Answear (háttér: Darkmoonart_de/pixabay.com)

Élénk piros

A pirosat sokan nem kedvelik, mert túlságosan kihívónak tartják, azonban ha csak nyomokban található meg a szettedben, vihetsz bele egy kis nőiességet. Tényleg nem kell nagy dolgokra gondolni, egy piros táska, öv, vagy akár egy élénk rúzs is képes új szintre emelni egy bézs összeállítást

1. Zara, 2. Reserved, 3. Answear, 4. MAC (háttér: Darkmoonart_de/pixabay.com)

Mintás

A bézshez remekül illenek a minták is. A kockák például kifejezetten elegáns őszi összhatást eredményeznek, így például egy ilyen nadrág jó választás lehet egy bézs felsőhöz. Természetesen fordítva is működik: egy kockás blézer szuperül feldob egy nude nadrágot is. 

1. H&M, 2. Answear, 3. Reserved, 4. Zara (háttér: Darkmoonart_de/pixabay.com)

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást