Divat / Stílus

Örök kedvencünk, a bézs szövetkabát – 17 szuper összeállítás

Örök kedvencünk, a bézs szövetkabát – 17 szuper összeállítás

Nagy kedvenceim közé tartoznak a szövetkabátok, hiszen pillanatok alatt elegáns, csinos megjelenést kölcsönöznek nekünk. Remekül lehet a segítségükkel alakot formálni: a derékban húzott, vagy éppen megkötős darabok kiválóan karcsúsítanak. Az idei szezont tekintve garantált befutók a bézs szövetkabátok, amik a világosabb, egészen halvány barnáktól kezdve, a markánsabb, feltűnőbb barnákig minden színben pompáznak.

Feketével mindig!

Talán a legjobban a fekete az, ami kiemeli a bézs szövetkabát szépségét, és ez igazán jó hír azok számára, akik előnyben részesítik a hideg hónapokban a sötét színek viselését. A többség ilyenkor nem szívesen vesz fel harsány, feltűnő ruhákat, de azért nem árt ezt a borongós összhatást időnként valamivel feldobni.

Erre remek lehetőséget kínálnak a bézs szövetkabátok, amik jól harmonizálnak a feketével éppúgy, mint a barnákkal. Egy kis arany csillogással pedig felteheted az i-re a pontot!

Képek: 1, 2, 3

Párosítsd mintával

Az ősz kihagyhatatlan mintája a kockás, ami nagy szerencsékre remekül passzol a bézses színekhez – bár érdemesebb inkább a klasszikus árnyalatokkal társítanod ezt a többnyire feltűnő motívumot. Bátran felveheted a bézs szövetkabátodat akár kockás nadrággal, szoknyával, sállal, de az is remek választás, ha ezzel a mintával nyomott, bézs alapszínű kabáttal koronázod meg az összeállításodat.

Képek: 1, 2

A bézs és az állatminta

A bézs nem csak a kockás ruhákhoz és kiegészítőkhöz passzol igazán jól, hanem a szezon másik slágerével, az állatmintákkal is remekül harmonizál. Ennek legfőbb oka az, hogy az egyik legdivatosabb állatminta a leopárdfolt, ami feketés-barnás árnyalatokból tevődik össze – ezek a színek csodálatosan futnak a bézs kabátokkal.

Képek: 1, 2, 3

Combcsizmával?

A combcsizma hol trendibb, hol kevésbé divatos, ám mindig elérhető a kínálatban – nem véletlenül! Ez a hihetetlenül szexi darab nem csupán praktikus és lehetővé teszi, hogy az egészen hideg napokon is felvehess harisnyás-szoknyás szetteket, még a leginkább maszkulin szetteket is könnyedén nőiessé varázsolja. Akár a kicsit férfiasabb, merevebb és bővebb fazonú szövetkabátok, akár a jól bevált, derékban húzott darabok mellett adod le a voksodat, ezekkel a szettekkel sosem tudsz melléfogni.

Képek: 1, 2, 3

Sportos szettekben

Viszonylag új irányzat, illetve frissen felelevenített trend az elegáns ruhákat a sportossal ötvözni. Jelenleg nagy népszerűségnek örvendenek a magasított talpú cipők, sportcipők, amiket a divat szerint nyugodtan viselhetünk az elegáns szövetkabátokkal is.

Ez jó hír azoknak, akik kedvelik a kényelmes és meleg viseletet, hiszen a bokacsizmák mellett a vízálló sportcipők, sneakerek is alternatívát jelenthetnek az esősebb, hidegebb napokra. Ha szívesen követed ezt az irányzatot, akkor már eleve egy trendi megjelenésre tehetsz szert, de ha biztosra akarsz menni, akkor a kabátodat bézs színben válaszd meg.

Képek: 1, 2, 3

Fehérrel is ötvözheted

Az megkérdőjelezhetetlen, hogy a feketéhez és a leopárdmintához remekül illik a bézs, de mi a helyzet a fehérrel? Szerencsére utóbbival is párosíthatod ezeket az izgalmas alapdarabokat sőt, talán még egy kicsit szokatlanabb, elegánsabb is lehet általa a végeredmény.

A világosabb, halványabb bézskabátokhoz nagyon jól passzol a fehér, de nem kell félned: a kicsit sárgásabb, vagy éppen sötétebb bézsekkel is figyelemfelkeltő szettek ölthetsz magadra.

Képek: 1, 2, 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást