Őrült trend hódít idén: csavaros ruhadarabok, lelőhelyekkel

Őrült trend hódít idén: csavaros ruhadarabok, lelőhelyekkel

Címlap / Stílus / Divat / Őrült trend hódít idén: csavaros ruhadarabok, lelőhelyekkel

A ’90-es és korai 2000-es évek rövid kis topjai idén egy kis extra csavarral érkeznek meg a szezonba és azt kell, hogy mondjam, tényleg sikerült szuperszexi és nőies felsőket faragni ezekből a crop topokból. Sőt, olyannyira jól sikerültek ezek a darabok, hogy a divattervezők jó pár ruhafazont is gyártottak ezen az elven. Mutatjuk is mire gondolunk. 

Sztárok becsavarva

Bella Hadid, Emily Ratajkowski, Dua Lipa, de már jó pár világhírű divatblogger is ilyen deréknél megkötős darabokban pózol az Instagram oldalán, tehát inspirációnak könnyen leszedhetünk egy két nekünk tetsző fotót a közösségi média felületeiről is. Az pedig, hogy idén mekkora trendnek nézünk elébe, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a hírességek és a legnagyobb külföldi márkák oldalain is tonnaszámra találjuk már meg ezeket a ruhadarabokat. 

Dua Lipa egy felsőt választott magának. 

Emily fürdőruhában pózol.

A híres divatblogger egy gyönyörű napsárga ruhában képviseli ezt az új trendet.

Bella Hadid pedig már jóval a hype előtt is előszeretettel viselt ilyen darabokat.

De nézzünk csak körül, itthon miből válogathatunk! Szerencsére az online felületeken keresztül ma már bárhova elér a kezünk, így nem baj, ha esetleg valami jól menő külföldi oldalon találjuk meg a kedvenc darabunkat, onnan is bátran megrendelhetjük.  

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást