Öregítő öltözködés – Így ne öltözz, ha fiatalos akarsz maradni

Öregítő öltözködés – Így ne öltözz, ha fiatalos akarsz maradni

Címlap / Stílus / Divat / Öregítő öltözködés – Így ne öltözz, ha fiatalos akarsz maradni

Óvatosan a feketével

A fekete nagyon jól passzol bizonyos alkalmakhoz és itt-ott viselve még kifejezetten előnyös is lehet, de sajnos hátrányod is származhat abból, ha túl nagy hangsúlyt fektetsz rá. Még inkább sápadtabbnak tűnsz tőle, észrevehetőbbek lesznek a ráncaid és a szem alatti karikáid is.

Jobban állhat, ha a feketét inkább szoknya, nadrág formájában viseled – nem pedig a komplett ruházatodon. Ha mégis úgy döntesz, hogy a fekete mellett voksolsz, érdemes kiegészítőkkel, színes darabokkal, pl. sállal, ékszerekkel, cipőkkel megbolondítanod a szetted. Ezzel máris enyhíthetsz az öregítő összhatáson.

 

 

Ne akarj tizenévesnek tűnni

Kevés dolog öregít jobban és hangsúlyozza ki a korodat, mint ha nem megfelelő ruhadarabokat választasz magadnak.

Sajnos, vagy nem sajnos, de el kell fogadni, hogy egy idő után már nem vehetjük fel azokat a ruhákat, amiket gond nélkül megengedhettünk magunknak tizenévesen. Nem csak azért, mert adott esetben túlságosan kihívóak, hanem mert gyakran minden stílusérzéket mellőznek.

Ez elfogadható kamaszkorban, amikor mindenki azzal van elfoglalva, hogy a saját útját, ízlését megtalálja, de akkor már nem, amikor igazi, nagybetűs Nő szeretnél lenni. Fontos, hogy a stílus nem pénz kérdése, mert találhatsz a turkálóban is csodálatos darabokat. Sokkal inkább arról van szó, hogy jó ízléssel válogasd meg azokat a ruhákat, amik passzolnak a korodhoz.

 

 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást