5+1 olcsó ötlet, amivel teljesen újjávarázsolhatod a lakásodat

5+1 olcsó ötlet, amivel teljesen újjávarázsolhatod a lakásodat

Címlap / Otthon / Dekor / 5+1 olcsó ötlet, amivel teljesen újjávarázsolhatod a lakásodat

1. Szőnyeget a lépcsőre

5+1 olcsó ötlet, amivel teljesen újjávarázsolhatod a lakásodatKépek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Szerencsére elég nagy a választék, már ami a beltéri lépcsőket illeti, de a döntésed örökké szól. Lehet, hogy évekkel ezelőtt imádtad a barna fokokat, de könnyen előfordulhat, hogy most valami újdonságra vágysz, ezért érdemes beszerezned egy lépcsőn futó szőnyeget, ami feldobja a helyiség hangulatát!

Szóba jöhet egy hasonló árnyalat, de akár egy élénk szín is, ami passzol a függönyhöz, asztalterítőhöz. A tavasz közeledtével a vibráló árnyalatok például nagyon jól fognak mutatni a lakásodban, arról nem is beszélve, hogy biztonságosabbá teszik a közlekedést a lépcsőkön!

2.
Vintage lámpa

5+1 olcsó ötlet, amivel teljesen újjávarázsolhatod a lakásodat Képek forrása: 1 / 2

Egy egyedi vintage lámpa szuperül feldobja a ház külső részét, és egészen más hangulattal tölti meg a teret! Ezért, ha kertes házban élsz, és már egy ideje gondolkodtál azon, hogy felfrissítsd az udvart, ez lehet a legegyszerűbb megoldás.

Könnyen lehet, hogy akár a pincédben is rejtőzik egy-egy régi darab, amit még a szüleid, nagyszüleid használtak a saját otthonukban, de a bolhapiacokon is hamar ráakadhatsz kincsekre, sok esetben nagyon alacsony áron.

3. Fesd le a konyhabútort!

5+1 olcsó ötlet, amivel teljesen újjávarázsolhatod a lakásodat Képek forrása: 1 / 2 / 3

A konyhabútor cseréje elég drága projekt, ezért érthető, ha még egy ideig nem akarsz belevágni a vásárlásba. Ha viszont tényleg nem szereted a bútorok színét, és szeretnéd valami újdonsággal feldobni, akár le is festheted a konyhabútoraidat!

Mi lenne, ha a fehéret átfestenéd kékre, vagy akár egy világosabb barnára? A lényeg, hogy ne sötét árnyalatot válassz, az ugyanis optikailag szűkíti a teret; a világosabb színekben érdemes gondolkodnod, pláne, ha nincs sok hely a lakásodban.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást