Arc / Stílus / Test

Okostükör, fényterápia maszk? Hajmeresztő high-tech szépségkütyük

Okostükör, fényterápia maszk? Hajmeresztő high-tech szépségkütyük

Az okos és megbízható szépségkütyük végelláthatatlan erdejében barangolva találtunk jó pár olyan eszközt, ami nemcsak a fürdőszobapolcunk éke vagy menő dizájneleme, hanem a szépségápolásunk alapdarabja is maradhat. Hasznosak, okosak és még jól is néznek ki. 

Fényterápia

Kezdjük a sort Dr. Dennis Gross ultramodern LED arcmaszkjával, amit már otthon is alkalmazhatunk. A fényterápia 3 perc alatt kisimítja az arcot, feszesít, eltünteti az apróbb ráncokat, segíti a hatóanyagok mélyebb felszívódását, ráadásul baktériummentesíti a pattanásos, problémás bőrt. Bár az ára kicsit borsos, hosszú távon biztosan jó befektetés. 

Okostükör

A HiMirror már kétféle formában is a rendelkezésünkre áll. Ha nem elégszünk meg a tükörképünkkel, tőle szépségápolási tanácsokat is kaphatunk. Nemcsak figyeli a bőrünk állapotát (a pattanásokat, miteszereket, pórusok, szemek alatti karikákat, bőrproblémákat), segít megmondani azt is, milyen csodakencét alkalmazzunk rá. 

Patyolat tiszta

Bár elsőre nem hökkent meg a Foreo termékek kinézete, igazi high-tech innováció ez a maga nemében. Szuperpuha sörtéi rendkívül alaposan tisztítanak, és a legújabb fejlesztésekkel már arc-, nyak-, és dekoltázsmasszázst is végezhetünk. Összeköthetjük a telefonunkkal is, így váltogathatjuk rajta a programokat. És ha beleszerettünk a márkába, az okosmaszkjukat is érdemes tesztelni. 

Feszesítés felsőfokon

A NuSkin régóta vezető a piacon a szépségápolási okoskütyük terén. Szemre, arcra, de még a fejbőrre is találunk náluk szépítőt. Az Ageme Loc szériából az egyik kedvencünk a kifejezetten a szemkörnyékre koncentráló LumiSpa Accent & Ideal Eyes Care Kit. Nyugodtan használhatjuk akár napi szinten is, a krémet bemasszírozva a hatás sokszorozódik – a karikákat, a puffadást, és a fáradt bőrt is nagyon szépen kezeli.

Mikrotűk bevetésen 

A microneedling nem újkeletű fogalom, évek óta hatalmas rajongótáborral bír. Míg régebben ezeket csak a kozmetikusok használták, ma már otthoni rollereket is beszerezhetünk. Nyilván ezek biztonságosak, nem okozhatunk velük hatalmas problémát, de mivel tűk vannak benne, azért óvatosan dolgozzunk velük. A neten számtalan cikket találunk ebben a témában, mindenképpen olvassunk utána a használatának. Az egyik legnagyobb kedvenc a BeautyBio GloPro Microneedling Regeneration Tool.

Irányított bőranalízis

A szép és egészséges bőr nem vágyálom, mindenki magáénak tudhatja, csak mindig figyelnünk kell a jelzéseit. Tehát bármilyen tünetet is észlelünk magunkon, azonnal kezelni kell a problémát. A telefonra erősíthető Neutrogena Skin360 segítségével azonnal felismerhetjük és feltérképezhetjük a terepet, így azt utána azonnal orvosolni is tudjuk. Egyénre szabottan elemzi a bőr állapotát, olyan mint egy szkenner. 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást