A mai rohanó világban a rengeteg teendőnk közepette nem nehéz megfeledkezni magunkról egy pillanatra a konyhában, kihagyni egy kevergetést, és máris egy odaégett étellel találhatjuk szemben magunkat. Ahogyan persze az is megeshet, hogy úgy emlékszünk, már kikapcsoltuk a tűzhelyet, majd egy kellemetlen szag emlékeztet minket arra, hogy mégsem. Bárhogyan is legyen, fontos, hogy tudd, hogyan szabadulhatsz meg attól a bizonyos szagtól.
1/6 Dobd ki az odaégett ételt
Mindenekelőtt fontos, hogy az odaégett ételt a lehető leghamarabb dobd ki. Még ha úgy is tűnik, hogy egy része menthető, az egészséged megőrzése szempontjából az a legbiztosabb, ha a szemetesben landol. Tedd egy műanyag zacskóba, kösd össze, majd hidegen tedd a külső kukába. Így a kellemetlen szag forrása kikerülhet az otthonodból, ami alapvető fontosságú ahhoz, hogy újra tiszta legyen a levegő.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!