5 ékszertrend, amit érdemes lesz követni ezen a nyáron

5 ékszertrend, amit érdemes lesz követni ezen a nyáron

Címlap / Stílus / Divat / 5 ékszertrend, amit érdemes lesz követni ezen a nyáron / 2. oldal

Egyszerű és nagyszerű gyöngyök

A vintage, minimalista és a természetközeli trendek hullámai sodorták partra ezt az igazgyöngyöt. Az irizáló, fehér kövecskék, legyenek természetesek vagy mesterségesek, remekül illeszkednek a nyári szettjeidhez, főleg, ha természetes anyagú, könnyed, lenge ruhát viselsz, de szeretnél elegáns is lenni. Tökéletes választás akár randira, de valamilyen eseményre, például lazább hangulatú esküvőre vagy egy keresztelőre is.

 

 

Karika fülbevalók

Most, amikor szinte minden visszatér a ’90-es évekből, talán nem okoz olyan nagy meglepetést, hogy a karika fülbevalók is reneszánszukat élik. A túlméretezett karikák persze – némileg ironikusan viselve – soha nem tűntek el. Most azonban ismét a közepes méretű és közepes vastagságú, klasszikus arany, esetleg fehérarany fülbevalók kerülnek ismét a középpontba. Érdekes kiegészítői lehetnek akár egy minimalista szettnek is!

 

 

Több gyűrű egy ujjon

Szintén kicsit a ’90-es évekbe repít vissza ez a trend, most azonban nem az ujjak középső vagy felső ujjpercére húzott gyűrűkkel érjük el a rétegzett hatást, egymáshoz érve, egymás mellé kerülnek a különböző méretű és testúrájú gyűrűk.

A finomabb összhatásért használhatsz egészen vékony karikákat, de bátran kísérletezhetsz akár vastagabb vagy gömbölyű ékszerekkel is, ezek egy visszafogott szettel, például farmerrel és fehér pólóval nagyon izgalmas részletei lehetnek az outfitednek.

 

 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást