Milyen ékszerek illenek a személyiségedhez? Tesztünkből kiderítheted

Milyen ékszerek illenek a személyiségedhez? Tesztünkből kiderítheted

Címlap / Stílus / Divat / Milyen ékszerek illenek a személyiségedhez? Tesztünkből kiderítheted

Úgy érzed, még nem találtad meg a stílusodat az ékszerek terén? Sokszor inkább nem veszel fel semmit, mert nem vagy biztos benne, mi illik a személyiségedhez? Vagy éppen ellenkezőleg: csak egy bizonyos típushoz ragaszkodsz?

Töltsd ki tesztünket és kiderül, milyen ékszerek passzolnak hozzád igazán!

0%

Milyen nálad egy átlagos hétvége?

Tegyük fel, hogy közösen választasz a szerelmeddel eljegyzési gyűrűt. Számodra milyen a tökéletes darab?

Melyik italt kedveled az alábbiak közül a leginkább?

Ha kinyitod a ruhásszekrényedet, milyen szín dominál a ruháidon?

Ékszerválasztás során mi mérvadó számodra?

Milyen kiegészítőt viselsz mindig magadon?

Milyen stílus jellemző leginkább a lakásodra?

Ilyen ékszerek illenek a személyiségedhez
Minimál, egyszerű ékszerek
Az esztétikum mellett a praktikumra szavazol: számodra fontos, hogy az ékszer passzoljon az életstílusodhoz, és messze nem a divatot, az aktuális trendeket tartod szem előtt. Kedveled az egyszerű, minimalista ékszereket különösen akkor, ha azok finom megmunkálásúak, szolid hatásúak. Jóval előbb veszel fel egy szép, színes órát, mint egy méretes fülbevalót, vagy éppen nyakláncot. Utóbbiakat egyáltalán nem is kedveled, ezért legfeljebb akkor viselsz bizsut, ha nagyon egyedi alkalomra készülsz – bár ekkor szívesebben nyúlsz inkább a nemesfémből készült ékszereidhez.
Feltűnő, méretes bizsuk
Nem annyira az ékszerek árára, mint a látványukra hagyatkozol – előbb választasz egy izgalmas bizsut, mint pl. egy egyszerű, de sokkal drágább arany ékszert.
Szereted, ha a kiegészítőid kiemelik és feltűnővé teszik a megjelenésedet, örömmel veszed, hogy önmagukban is öltöztetnek. Élénk színeket viselsz, mozgalmas árnyalatokban pompázik a ruhatárad is, és ezt tökéletesen ki tudod emelni a legkülönfélébb bizsukkal. Szerencse, hogy ezek kiválóan passzolnak a személyiségedhez és az életstílusodhoz is!
Drágakövek és arany ékszerek
Számodra a minőség alapvető, csak nagyon kivételes esetben veszel fel bizsut – ha egyáltalán veszel. Sokkal jobb kedveled a drágaköveket, a nemesfémeket, azok közül is a különlegesebb, egyedibb darabokat viseled. Inkább kevesebb ékszert tudsz a magadénak, de azok legyenek kifinomultak, értékesek, így gondolkodnod sem kell, melyiket vedd fel, ha alkalomra készülsz. Bármikor le lehet nyűgözni egy-egy új darabbal, örömmel veszed, ha gyarapíthatod a már meglévő, egyébként sem csekély készletedet.

Oszd meg az eredményed:

A következő teszteket is neked ajánljuk:

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást