10 nyári dekor ötlet kis teraszra. Pár négyzetméteren is kerülhetsz nyaraló hangulatba!

10 nyári dekor ötlet kis teraszra. Pár négyzetméteren is kerülhetsz nyaraló hangulatba!

Címlap / Otthon / Kert és terasz / 10 nyári dekor ötlet kis teraszra. Pár négyzetméteren is kerülhetsz nyaraló hangulatba!

Kicsi a balkonod, de szeretnéd valamivel kidekorálni? Ne aggódj, hiszen manapság már rengeteg formabontó ötlet közül választhatsz, amikkel kicsi teraszod házad vagy lakásod igazi ékkövévé válhat. Összeállításunkban 10 szuper nyári dekor ötletet mutatunk be neked, hogy te is mihamarabb nyári hangulatba kerülhess akkor is, ha kevés hely áll rendelkezésedre.

Amikor a városban járok, sokszor figyelek meg a teraszukon ücsörgő embereket, akik boldogan élvezik a jó idő adta napsugarakat és vidáman sütkéreznek odakint. Mindegy, hogy emeletes épületek erkélyeiről van szó vagy egy családi övezet házának teraszáról, az emberek általánosságban szeretnek odakint tevékenykedni. Aztán mindig az jut eszembe, hogy egy kisebb teraszt nem is lehet olyan jól kihasználni, de amint jobban szemügyre veszem a kinti berendezéseket és eszközöket, mindig rájövök, hogy az elméletem nem állja meg a helyét. Ezek a kisebb teraszok is ugyanúgy szuper módon be vannak rendezve és hangulatosan ki vannak dekorálva. Sőt, néha sokkal egyszerűbb kreatívkodni bennük, mint egy hatalmas teret kihasználva ötleteket megvalósítani egy nagyobb balkonon. Úgyhogy kreatív ötletekkel elő, kezdődjön a kicsi terasz hangulatossá tétele!

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!