November 23-29.: Koncertek, fotókiállítás, cyberpunkok és egy kis karácsony – Készen állsz a jövő hétre?

November 23-29.: Koncertek, fotókiállítás, cyberpunkok és egy kis karácsony – Készen állsz a jövő hétre?

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / November 23-29.: Koncertek, fotókiállítás, cyberpunkok és egy kis karácsony – Készen állsz a jövő hétre?

Filmvetítések, előadások, kiállítások, koncertek, borkóstoló és karácsonyi hangulat – ez mind belefér a jövő hétbe. Nem hiszed? Akkor nézd végig, milyen szuper programokat válogattunk neked össze ezen a héten!

HÉTFŐ – november 23.

FILMklub – Csillagporos emlékek (Woody Allen, 1980) – Pótkulcs

Szívesen töltenéd a hétfő estédet egy hangulatos filmklubban? Ha a válaszod igen, akkor mindenképp érdemes ellátogatnod a Pótkulcsba, ahol ezúttal a filmes önreflexivitás tematikáján belül a Woody Allen alkotói válságáról szóló Csillagporos emlékek című filmet nézhetitek meg.

Ha ez nem lenne elég, a filmből megtudhatjátok, hogy nézett ki Charlotte Rampling 34 évesen!

KEDD – november 24.

Feldmár András: Félelem, düh, szex és agresszió – Feldmár Intézet

Kevés intézet programsorozatai, rendezvényei pörögnek olyan gyorsasággal és intenzitással, mint a Feldmár Intézetéi. Ezúttal a Félelem, düh, szex és agresszió című előadáson vehetsz részt, ahol többet tudhatsz meg az élet törékeny voltáról, a szeretetről, és annak nehézségeiről! Érdemes a jegyeket elővételben megvenned!

Art&Wine Lover’s Club a Ludwig Goes Pop kiállításban

Nincs is annál jobb koncepció, mint egybekötni a múzeumi látogatást és tárlatvezetést az exkluzív borkóstolóval! Szerencsére ezt a Ludwig Múzeumban is tudják, így amellett, hogy a Ludwig Goes Pop + The East Side Story című kiállítást nézheted meg, a Tállya Wines borászat ízletes nedűit kóstolgathatod! A rendezvény végén ráadásul tombolasorsolás is lesz!

SZERDA – november 25.

Pecha Kucha Night Budapest Vol.46_Special Edition_Huszonöt év Autonómia – Toldi mozi

Ha érdekel a design, az építészet, ugyanakkor nyitott vagy a művészet legfrissebb trendjeire is, és többet szeretnél megtudni a különböző inspiráló társadalmi innovációs projektekről, akkor szerdán a Toldi moziban a helyed!

Itt ugyanis olyan fiatal alkotók, gondolkodók találkozhatnak, mutatkozhatnak be egymásnak, akik mind a társadalmi innovációt tartják szem előtt, ugyanakkor számos újító kezdeményezéssel álltak elő.

CSÜTÖRTÖK – november 26

Cyberpunk 101 – Művészet és szubkultúra – Sós Dóra előadása (PBA) – Fuga

Tiszta számodra a cyperpunk fogalma? Ha nem, a high tech, low life szlogen már ismerősebben csenghet különösen azután, hogy meghallgattad Sós Dóra előadását a Fugában!

MR2 Szimfonik+ a Müpából – Péterfy Bori & Love Band

A Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara és Minga Endre közreműködésével szervezett Péterfy Bori-koncert fergeteges programnak ígérkezik csütörtökön! Ha még nincs jegyed, az esemény Facebook oldalán érdemes figyelni a kiírásokat, mert másképp szinte lehetetlen szerezni!

PÉNTEK – november 27.

Harry Potter buli – Ankert

Mi biztosan ott leszünk pénteken az Ankertben, hiszen hatalmas Harry Potter bulit szerveztek aznapra! Belépéskor már a Teszlek süveg besorolása alapján kerülsz a 4 ház egyikébe, mely az érvényes italakciódat fogja meghatározni! Játékok, bájitalok, meglepetések várhatóak!

Middlemist Red + Meteo – Dürer Kert

Az elmúlt egy évben csak akkor nem hallhattál a Middlemist Redről, ha egy elszigetelt barlangban tartózkodtál! Az Index dalversenyének egykori győztesei ugyanis sikert sikerre halmoznak, most éppen az első nagylemezük óta eltelt egy évet szeretnék megünnepelni egy minőségi koncert keretében.

SZOMBAT – november 28.

PHOTOEXPO 2015 – Millenáris

A fotózás szerelmese vagy, vagy éppen csak szívesen töltenéd a hétvégédet egy nagyszabású fotográfiai rendezvényen? Mindkét felállásban a Millenárisban megrendezett PHOTOEXPO az ideális választás, hiszen itt minden korábbinál nagyobb, változatosabb programok várhatóak.

[email protected] 2015 – RaM Colosseum

A főváros első Élményszínházában az élet logikájának tematikájára felépített konferencián vehetsz részt. Személyes élmények, gondolatok, ötletek fognak elhangzani, melyek talán innovatív kezdeményezésekhez, emberi egymásra találásokhoz vezethetnek! Érdemes ellátogatnod!

VASÁRNAP – november 29.

Adventi ünnep a Bazilikánál

Már lélekben készülődsz az adventi időszakra és a karácsonyra? Nem vagy ezzel egyedül, hiszen a Bazilikánál már teljes ünnepi pompában zajlik a várakozás! A november 27.

és január 2. közötti időszakban számos program vár majd rád itt: hatalmas koripályára, rengeteg kézműves termékre, street foodra, mézeskalácssütésre számíts!

Karácsonyi hangolódás Gödöllőn

Hétvégére érdemes elhagynod egy kicsit a fővárost, hiszen Gödöllőn igazi ünnepi hangulattal vár téged a Karácsonyház! Kézműves foglalkozok, egyedi, megvásárolható termékek, színes programok és rengeteg díszes fenyőfa. Ugye kíváncsi vagy rá?

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást