Így növelheted párod önbizalmát

Így növelheted párod önbizalmát

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Így növelheted párod önbizalmát

Egy férfinél az önbizalom központi kérdés. Ha szeretnéd egy kicsit növelni a párodnál, akkor itt találhatsz egy – két tippet, hogy eredményesen munkálkodhass.

Szex

A férfiak számára nagyon fontos kérdés a szex. Ha minden összedől körülötte, ha úgy érzi, az egész világ ellene van, az önbizalma utolsó kapaszkodója lehet az, hogy az ágyban még mindig jó. Ha szeretnéd ezt erősíteni, akkor csupán annyi a dolgod, hogy ne rejtsd véka alá, ha az, amit csinál, az neked jó.
Ez persze még véletlenül sem jelenti azt, hogy tettess, vagy játssz meg dolgokat, csupán arról van szó, hogy ne félj nyögni, hangoskodni, vagy akár verbálisan hangot adni a gyönyörödnek.

Tudasd

Hiúság: férfi a neved. A legtöbb ember tisztában van vele, hogy az erősebbik nem képviselői legalább annyira hiúak, mint a hölgyek. Éppen ezért ugyanúgy működik az önbizalomturbó, mint a nőknél, vagyis az is elég, ha mondod.
Tökéletes megoldás, ha közlöd, hogy szexis, hogy férfias, vagy csak megdicséred az eszét, humorát. Nagyon jól fog esni, és a jutalmad sem marad el.

Nézd

A verbális lehetőségek mellett a nonverbális megmozdulások is komolyan képesek növelni egy férfi önbizalmát. Az egyik legegyszerűbb, ha nézed. Persze nem csak egyszerűen bámulod, hanem úgy nézed, mint amikor téged vetkőztet a párod a szemével.
A férfiaknak ugyanúgy hatalmas önbizalomlökést ad, ha tudják, hogy igen is izgatják a párjukat, még otthon, szakadt farmerben és kinyúlt pólóban is.

Akard őt

Bár valószínűleg rengeteg gondod van neked is, hiszen a munkahely mellett még a párodra is figyelned kell, de nagyon fontos, hogy ne hanyagold, ha maga alatt van.
Persze ez nem egyszerű, de ha magára hagyod, akkor sokkal mélyebbre süllyed az apátiában, mintha segítesz neki egy kicsit. Még az is elég, ha érzi, akarod őt, támogatod, és a szemedben még mindig ő a leg!

Légy büszke

Hatalmas lökést adhat, ha a sikereire büszke vagy. Nagyon érdekes, hogy hiába ér el sikereket, közel nincs akkora önbizalom növelő ereje, mintha megosztja veled, és te csillogó szemekkel közlöd, hogy büszke vagy rá.
Nem kell túlzásba esni, az már inkább visszafelé sül el, ha boldog – boldogtalannak azt újságolod, hogy mennyire büszke vagy. Persze meg lehet említeni, de ne ez legyen a központi téma.

Vidd sportolni

Nem az a cél, hogy hatalmas izomzatot, kockás hasat és 2 szekrénnyi vállat fejlesszen, de a sport nagyon jó hatással van az önértékelésre is. Ha rendszeresen sportol energikusabbnak, fiatalosabbnak és szexisebbnek fogja érezni saját magát.
Ráadásul ez egy önmagát fejlesztő dolog, hiszen ha rászokik a heti 2-3 alkalommal történő sportra, akkor az önbizalma nem süllyed egy bizonyos szint alá.

Tényleg olyan fontos?

Azon gondolkozol, hogy tényleg ennyire fontos lenne az önbizalom? Gondolj csak bele: amikor úgy érzed, most nem vagy formában, a meló sem úgy megy, mint kéne, és egyébként is, mindenki hagyjon békén, akkor nem a legjobb formádat hozod. Ezzel alapvetően nincs baj, de ha az állapot túl sokáig fenn áll, akkor az már rányomhatja bélyegét a munkádra és a párkapcsolatodra is. Tehát: igen – az önbizalom valóban nagyon fontos, persze ésszerű keretek között.Az, hogy a párodnak mekkora az önbizalma, az rajtad is múlik. Ha támogatod, és biztosítod róla, hogy igen is egy nagyon értékes és szexis ember, akkor sokkal sikeresebb és kiegyensúlyozottabb lesz.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást