Meghitt erdei elvonulás Noszvajon: esküvők és rendezvények varázslatos helyszíne a jóga deck

Meghitt erdei elvonulás Noszvajon: esküvők és rendezvények varázslatos helyszíne a jóga deck

Címlap / Kikapcsolódás / Utazás / Meghitt erdei elvonulás Noszvajon: esküvők és rendezvények varázslatos helyszíne a jóga deck

A Bükk lábánál, Egerhez közel helyezkedik el a mára már jól ismert kicsi falu, Noszvaj. Itt alkalmad nyílhat a lassulásra, kicsit újra lecsendesedhetsz a természetben, de persze a pihenés mellett egy ilyen ékszerdoboz ideális helyszíne is lehet az esküvőknek, rendezvényeknek is. A mesés erdei környezet, haraphatóan tiszta levegő és a madárcsicsergés már önmagában festői, hát még akkor, ha itt ünnepelnéd életed egyik legfontosabb pillanatát! (x)

Együtt a természettel és azokkal, akik fontosak

Egy rendezvény, különösen egy esküvő megszervezése enyhén szólva is kimerítő feladat, pláne a tökéletes helyszín megtalálása. Ma már egyre népszerűbbek a természetközeli, akár teljesen fenntartható, zöld esküvők, melyek a helyszíntől a dekorációig szem előtt tartják a fenntarthatóság fontosságát.

Ha ilyen helyet keresel, érdemes a Nomád Hotel & Glamping ideális választás lehet számodra, hiszen a csapatuk mindenben segít (például a menü összeállításában, dekorációban is), így rengeteg terhet ledobhatsz a válladról. A helyszínen lehetőséged van mini esküvőt is tartani, ami kisebb, 30 fős létszámú vendégseregnek lett kitalálva. Nagyobb létszámú, maximum 80 fős lagzik lebonyolítására is lehetőség van, ez is pontosan azt az intim légkört, környezetbarát megközelítést adja, mint a mini esküvők. A Nomád Hotel & Glamping fokozottan figyel a nyaraló vendégek nyugalmára, hiszen feltöltődni és lelassulni csak az erdő csendjében lehet, ezért július-augusztus időszakban nem tartanak nagy esküvőket és hangos rendezvényeket.

Bármilyen más családi mérföldkő, baráti buli, edzőtábor, vagy céges csapatépítő számára felejthetetlen helyszínre lelhetsz a Nomádban. 

A vendégek számára a Nomád Hotel & Glamping változatos szálláshelyeket kínál: a kényelmes hotelszobákon túl, a híres buborék szálláshelyek, lépcső-házak, konténerház és Molly faházak is rendelkezésre állnak.

A hely híres a szellemes megnevezésekről, így nem bírtuk mosoly nélkül a SNACKrényt sem, ahol a falatkák vannak tálalva, de szálláshelyeik névadása mögött is van némi spiritusz: a két prémium buborék szállást például Királynak és Ásznak nevezték el, hiszen a kártyában a bubi után jön a Király és az Ász.

A jóga deck sokszínű helyszín lehet mindenkinek

A jóga deck ideális retreat szinte mindenkinek. Kisebb létszámú meghitt esküvőkhöz, de csoportos rendezvényekhez is szuper helyszín lehet. Akár tábortűz estéket lehet itt szervezni, de sport rendezvények, workshopok, néhány napos pihentető elvonulások számára is tökéletes. Képzeld csak el, ahogy lecsendesülsz, kényelmesen elhelyezkedsz és a légzőgyakorlatok során hallgatod a madárcsicsergést… Szóval minden adott ahhoz, hogy benyomd a kikapcsoló gombot és kiélvezd a pillanatot.

Akkor sincs baj, ha kint esik, hiszen a 40 fő befogadására alkalmas, légkondis konferenciateremben kényelmesen elfértek, itt megcsillogtathatod a kollégák előtt előadói készséged és prezentációs tudásod. Ha vége az előadásoknak, pár lépés és ott az erdő, ahol kezdetét veheti a csapatépítő program.

Egy rendezvény esetében – legyen szó családi, céges, sport-, vagy baráti eseményről -, talán a helyszín a legfontosabb. A hangulatos, természetközeli környezetben, finom ételeket falatozva, izgalmas helyi programokkal tarkítva és különleges szálláshelyen éjszakázva megsokszorozódik azoknak a felejthetetlen pillanatoknak a száma, melyekre mindenki szívesen/nevetve/elérzékenyülve emlékszik majd vissza.

Fotók: Nomadhotel.hu

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!