Otthon / Szórakozás

10 nőnapi ajándékötlet

10 nőnapi ajándékötlet

A nemzetközi nőnap március 8-án van, ekkor ünneplik a nők az élet minden területén való helytállását. Hogy ki tudd fejezni tiszteletedet egy nő iránt, lepd meg egy figyelmes ajándékkal!

1. Egy relaxációs nap

Gondoskodj arról, hogy a nő (anya, testvér, nagymama)  egy igazi pihentető napot tudjon eltölteni. Beszélj egy közeli családtagjával, mikor érne rá, és ajándékozd meg kényeztető spa ajándékutalvánnyal.
Így a szeretett hölgy végre elszabadulhat a hétköznapok nyűgétől, és csak magára gondolhat.

2. Éttermi foglalás

Egy kellemes helyi étteremben foglalj le helyet magatoknak, így felmented őt az aznapi főzéstől. Egy kellemesen eltöltött éttermi vacsora különleges emlék marad.
Az élet élvezetéhez a jó étkezés is hozzátartozik, okozz hát örömet neki egy kulináris élménnyel, majd hívd el egy kellemes sétára, hogy végre felhőtlenül kibeszélgessétek magatokat!

3. Tanfolyamok

Ha létezik olyan művészeti, sport vagy intellektuális tanfolyam, amelyre régóta vágyik, írasd be!
A nőnap jó ok megtisztelni a szeretett nőt egy régóta áhított tanfolyammal. Legyen szó tánc-, főzés-, festészet-, ének-, nyelv-, vagy  számítógép tanfolyamról, boldogságot fogsz okozni neki!

4. Lakberendezői tárgyak

A nők különösen szeretnek stílusos lakberendezői tárgyakat ajándékba kapni. Ha eléggé ismered stílusát és lakását, válassz egy különleges és lehetőleg praktikus dekórtágyat (váza, lámpa, festmény) ajándék képen.

5. Frizura, kozmetika, manikűr

Tudd meg, melyik szalonba szokott járni és fizess elő számára egy fodrászati, kozmetikai vagy manikűr szépészeti délutánra, hogy megújíthassa külsejét.
Másik megoldás, ha vásárolsz néhány, a hajtípusához illő minőségi hajápoló terméket, vagy a bőrszínéhez illő sminket.

6. Zene

Ha ismered zenei ízlését, válogass össze MP3-akat és írd fel egy DVD-re vagy másold fel az iPodjára.
A zene gyönyörű üzeneteket hordoz, biztos sikert fogsz elérni vele!

7. Lelkes borkedvelőknek

Manapság a borok egyre nagyobb teret hódítanak a kulináris világban. Ma már a nők is kedvelik a jó borokat. Vásárold meg kedvenc borait szettben (vörösbor, fehérbor és rosé).
Azt is megteheted, hogy egy sajt és bor kosarat adsz ajándékba, különleges sajtokkal és a hozzá illő borokkal, így valóságos borkóstoló élményben lesz része!

8. Kultúra

Ha nagyra értékeli a jazz zenét, színházat, popzenét vagy bármilyen egyéb művészetet, szerezz jegyet a legközelebbi kiállításra, előadásra vagy koncertre.

9. Mozi

Ez egy nagyszerű év filmek terén, a szokásosnál több Oszkár-díj-gyanús film lesz mozikban. A mozi jó alkalom a nőknek kikapcsolódni.
Esetleg kedvenc filmjeit és sorozatait megszerezheted DVD formában is, így bármikor megnézheti kényelmesen, otthonából.

10. Ruhák, kiegészítők!

Amennyiben férfi vagy, és nem ismered a nő ízlését, esetleg nem értesz a női ruhavásárláshoz, lepd meg egy szép kiegészítővel.
Egy csodálatos ezüst-bross, aranyfülbevaló vagy gyöngysor örök érték lesz számára, ráadásul mindig emlékezni fog, hogy Tőled van!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást