Ezeket a női nyári divatbakikat még a férfiak is kiszúrják!

Ezeket a női nyári divatbakikat még a férfiak is kiszúrják!

Címlap / Stílus / Divat / Ezeket a női nyári divatbakikat még a férfiak is kiszúrják!

Mondhatnánk, hogy nőként szinte bármit felvehetünk, és bárhogy kisminkelhetjük magunkat; a férfiaknak tulajdonképpen mindenhogy jók vagyunk. Való igaz, egy-egy színben éppen, hogy a tegnapitól eltérő felsőt nem biztos, hogy észrevesz rajtunk az ellenkező nem, de azért vannak jócskán olyan bakik, amiket simán elkövetünk nyáron, és bizony, még a pasik is kiszúrják!

Nem mondanám magamat egy nagy divatgurunak, sem pedig valamilyen trendi szakértőnek, de azért az alap divattal és a „mit illik és mit nem” dolgokkal igenis tisztában vagyok. Tudom, hogy éppen milyen formájú nadrágok vagy szoknyák a menők a nyáron, és hogy mik azok az alap dolgok, amiket nőkén igenis be kell tartani, mert bizony egy-egy rossz döntés, és a fél város rajtunk fog röhögni.

Nőként mindig egymást sasoljuk, és hogyha valami nagyon nem oké a másikon, szinte kivétel nélkül minden alkalommal megszületik a csendes ítélet magunkban: „Na ez bizony ízlésficamos, és reggel tuti nem nézett bele a tükörbe”. Az apró változásokat ruhatárunkban vagy egy-egy új kiegészítő megjelenését a férfiak hajlamosak nem észrevenni, még akkor sem, ha ezzel nagy hülyeséget csinálunk, de kéremszépen vannak azért olyan divatbakik, amiket már az erősebbik nem képviselői sem tudnak szó nélkül hagyni. Főleg nyáron.

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/6
Következő»

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!