Életmód / Ezotéria

A nevedből kiderül, hogyan talál rád a szerelem

A nevedből kiderül, hogyan talál rád a szerelem

1

Akiknek a neve az egyes számhoz tartozó sorsot hordozza, végletes és végzetes kapcsolatokkal találkozhatnak.

A szerelem többnyire nem viharszerűen, vagy csapongó, rajongó érzelemként talál rájuk, hanem nagyon is biztos tudásként.

Az egyes számhoz tartozóak mindig pontosan megérzik, amikor nem egy egyszerű kis flört került az útjukba, hanem a nagybetűs szerelem talált rájuk, ebből azonban nem szoktak színpadi jelenetet rendezni.

A boldogságot csendesen, ám annál nagyobb békében élik meg, és kapcsolataikra a kezdetektől fogva a kiegyensúlyozottság és a nyugalom a jellemző. Békés, stabil, erős szerelemre találnak.

2

A kettes számot hordozók életébe a szerelem sokszor az élet egy másik, számukra szintén nagyon fontos területéhez kapcsolódóan jelenik meg, legyen az munka vagy karrier.

Gyakori, hogy az igazán nagy szerelmek ezeken a területeken is változást hoznak az életükbe, akinek a nevéhez a kettes szám tartozik, az sokszor úgy érezheti, a kapcsolata, illetve a kapcsolatából fakadó inspiráció segít neki abban, hogy kiteljesedjen, és megtalálja a számításait.

Nem ritka, hogy a terület, ami összehozta a párjával, közös úttá válik, például egy közös vállalkozás, vagy együtt űzött hobbi formájában.

3

A hármas számot hordozók esetében nagyon gyakran előfordul, hogy a szerelem valamilyen nagyon váratlan, szinte extrém körülmények között talál rájuk, és az sem ritka, hogy olyan életszakaszban érkezik a mindent elsöprő érzelem, amikor az illető a legkevésbé van felkészülve rá, vagy egyenesen úgy érzi, nem áll most készen egy kapcsolatra, szívesebben maradna egyedül.

A szerelem a hármas számot hordozóknak így sokszor őrlődést, bizonytalanságot jelenthet, de az igazán mély érzelmek esetében nem bánják majd meg, hogy esélyt adtak a dolognak, még ha a kezdetekben vannak is kételyeik egy új kapcsolat szükségszerűségében.

4

Akinek a nevéhez a négyes szám tartozik, sokszor érzelmi viharok, nagy összeveszések és könnyes kibékülések árán találja meg a szerelmet, de mindenképpen valami olyan helyzetben, amikor meg kell küzdenie a boldogságért.

Lehet, hogy a boldog párkapcsolat nem az égből pottyan majd a négyes számjegyűek ölébe, hanem sok türelmet, megértést és néha elnézést követel meg tőlük, cserébe azonban sok mindent kibíró, erős, szilárd kapcsolatot kapnak, amelyben a szerelem olyan lesz, mint a tűzben edzett acél: sok mindent átélt már, és ennél fogva sok dolgot ki is bír.

5

Azok, akiknek a neve az ötös számot adja értékül, sokszor keresik veszélyes helyeken a szerelmet, olyan területekre csalogathatják őket az érzelmeik, amelyektől mások messzire menekülnek, és amelyektől őket is óva intik.

Nem ritka emiatt, hogy az ötös számjegy sorsát hordozók megégetik magukat, és visszatekintve azt is beláthatják, hogy a sebeik egy részét a saját óvatlanságuknak köszönhetik.

Mindezek a tapasztalatok azonban jó szolgálatot tesznek, amikor az igaz szerelem talál rájuk, mert elég érettek és elfogadóak lesznek ahhoz, hogy egy biztonságos, minden szempontból támogató kapcsolatot értékelni tudjanak, és azt is tudják majd, hogyan tartsák fent a szenvedélyt.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást