Életmód / Ezotéria

A nevedből kiderül, hogyan fog rád találni az igaz szerelem

A nevedből kiderül, hogyan fog rád találni az igaz szerelem

1

Akiknek a neve az egyes számhoz tartozó sorsot hordozza, végletes és végzetes kapcsolatokkal találkozhatnak.

A szerelem többnyire nem viharszerűen, vagy csapongó, rajongó érzelemként talál rájuk, hanem nagyon is biztos tudásként.

Az egyes számhoz tartozóak mindig pontosan megérzik, amikor nem egy egyszerű kis flört került az útjukba, hanem a nagybetűs szerelem talált rájuk, ebből azonban nem szoktak színpadi jelenetet rendezni.

A boldogságot csendesen, ám annál nagyobb békében élik meg, és kapcsolataikra a kezdetektől fogva a kiegyensúlyozottság és a nyugalom a jellemző. Békés, stabil, erős szerelemre találnak.

2

A kettes számot hordozók életébe a szerelem sokszor az élet egy másik, számukra szintén nagyon fontos területéhez kapcsolódóan jelenik meg, legyen az munka vagy karrier.

Gyakori, hogy az igazán nagy szerelmek ezeken a területeken is változást hoznak az életükbe, akinek a nevéhez a kettes szám tartozik, az sokszor úgy érezheti, a kapcsolata, illetve a kapcsolatából fakadó inspiráció segít neki abban, hogy kiteljesedjen, és megtalálja a számításait.

Nem ritka, hogy a terület, ami összehozta a párjával, közös úttá válik, például egy közös vállalkozás, vagy együtt űzött hobbi formájában.

3

A hármas számot hordozók esetében nagyon gyakran előfordul, hogy a szerelem valamilyen nagyon váratlan, szinte extrém körülmények között talál rájuk, és az sem ritka, hogy olyan életszakaszban érkezik a mindent elsöprő érzelem, amikor az illető a legkevésbé van felkészülve rá, vagy egyenesen úgy érzi, nem áll most készen egy kapcsolatra, szívesebben maradna egyedül.

A szerelem a hármas számot hordozóknak így sokszor őrlődést, bizonytalanságot jelenthet, de az igazán mély érzelmek esetében nem bánják majd meg, hogy esélyt adtak a dolognak, még ha a kezdetekben vannak is kételyeik egy új kapcsolat szükségszerűségében.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást