Párkapcsolat / Szerelem

Neten ismerkedő emberek mondták el: a legvonzóbb tulajdonságok egy nőben

Neten ismerkedő emberek mondták el: a legvonzóbb tulajdonságok egy nőben

Tekintve, hogy a netes ismerkedésnél nagyon fontos szerepet töltenek be a fotók, azt gondolnánk, ez az egyetlen oka annak, hogy valaki üzenetet ír egy másik személynek. De most egy felmérésből kiderült, hogy mindenki tévedett! Ugyanis van egy tulajdonság, ami a férfiak szerint ellenállhatatlan, és az online ismerkedés esetén sokkal többet számít egy jól beállított fotónál.

Ha ismerkedtél már a neten, tudod, hogy nem egyszerű ott párt találni. Sokszor csalódsz abban, akivel beszélgetsz, mert gyakran kiderül, hogy az illető nem is olyan megnyerő, mint ahogyan az órákig tartó beszélgetéseitekből hitted.

Van, aki nem túl őszinte az életével kapcsolatban, és olyan is akad, aki a számítógép előtt egészen más személyiség, mint a valóságban. Mégis, rengeteg pozitív példa is létezik; emberek, akik itt találták meg életük szerelmét, és családot alapítottak már együtt. Mindenképpen érdemes esélyt adni ennek a lehetőségnek is!

Egy külföldi oldal készített statisztikát arról, hogy mi az, amit a férfiak fontosnak tartanak egy nőben, ha neten kezdenek el ismerkedni.

1000 ember töltötte ki a tesztet, amiből fény derült arra, hogy a legvonzóbb tulajdonság valakiben az, ha őszinte!

Bizony, nem a fitt testalkat és a lehengerlő mosoly vezeti az első helyet, hanem sokkal inkább az, hogy mennyire nyílt a partnerével. A résztvevők 54%-a, azaz több, mint 500 ember szavazott erre a válaszra. A második legfontosabb és egyben legellenállhatatlanabb tulajdonság a kedvesség és az együttérzés, ami egy kapcsolatban egyébként is elengedhetetlen.

Kép: gaudilab/depositphotos.com

A szépség is feljut a dobogóra, de nem az elsők között

A harmadik legvonzóbb tulajdonság a statisztika szerint az, hogy egy nő mennyire humoros. Valószínűleg nálad is döntő fontossággal bír az, hogy a srác, akivel ismerkedsz, mennyire vicces, és most bebizonyosodott, hogy ez a férfiaknál is legalább ennyire jelentőségteljes.

Ezzel egy helyen végzett az, hogy mennyire néz ki jól a fotókon az adott személy; vagyis ez alapján a külső döntetlenben a harmadik helyet szerezte meg a felmérésben!

Ezek után talán az sem meglepő, hogy egy statisztika szerint a netes ismerkedők között nagyon népszerűek azok, akik orvosként, nővérként, tanárként vagy tűzoltósként dolgoznak.

A figyelem, a kedvesség és együttérzés általában a szakmában dolgozókban megvan, így tényleg úgy fest, hogy a komoly kapcsolatot keresők körében ezek elengedhetetlen személyiségjegyek! Egyre többen látják be, hogy a külső csak egyetlen részlet az összképben.

Az, hogy a partnereddel hasonló az értékrendetek, ugyanolyan a humorérzéketek, megértőek és kedvesek vagytok, érzelmi szempontból is sokkal lényegesebb. Persze ez nem jelenti azt, hogy olyan személynek is esélyt kell adnod, aki külsőleg egyáltalán nem vonz! Az egyensúlyt kell megtalálnod, és ez lehet a kulcsa annak, hogy igaz szerelmet találj az online világban.

Mindenki komolyabbat keres

Egyébként egy korábbi kutatásból az is kiderült, hogy az emberek többsége már nem csak szórakozást keres a neten (ez persze nem feltétlenül igaz a Tinderre), hanem komolyabb kapcsolatok reményében regisztrálnak a társkeresőkre.

A nők igényei is változtak. Míg korábban sokan a fotók alapján választottak, addig egy idő után a többség számára fontosabbá vált az, hogy az adott személy mennyire nyitott az elköteleződésre. Hiszen a külső semmit sem számít, ha mögötte egy felszínes, teljesen ellentétes személyiség rejtőzik

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást