Nappali dekorációk

Nappali dekorációk

Címlap / Otthon / Dekor / Nappali dekorációk

A lakás lelkének is nevezett nappali tükrözi otthonunk hangulatát. Meríts ötleteket a következő nappali dekorációkat bemutató galériánkból!

Modern színes nappali

A nappali fókuszpontjában egy karakteres kék kanapé áll, élénk díszpárnákkal, napos állólámpákkal és üde zöld ebédlőszékekkel. A padló és a falak világos semleges színűek.

Nyárias napsütötte nappali

A rattán bútorok kifinomult stílust kölcsönöznek a térnek. A függönyök és tányéralátétek is ugyanezt a természetes fa színt hozzák vissza. Fehér ülőpárnákkal, szőnyeggel és világos homokszínű padlóval üde nyári hangulatot tudunk teremteni. Az egyetlen élénk színfoltot a piros virágos díszpárnák és a virágcsokor adja.

Vidéki nyugalom

A vidéki hangulatot idéző tágas rácsos ablakok különleges függöny-megoldással vannak feldobva. Az elegancia és kényelem természetes módon ötvöződött. A meleg hangulatot idéző tűzhely körül kényelmes bézs kanapé, kerámia vázák, bőrtaburet. A természetet nemcsak a szobanövény idézi, hanem a szőnyeg mintázata is.

Otthonos, modern nappali

A bézs és sötétbarna színvilágnak üde frissességet adnak a mustárzöld díszek. Figyeljük meg mennyire összehozza a függöny és díszpárnák színvilága az egész helyiséget. A textíliák a hangulatteremtés legjobb eszközei.

Praktikus polcszerkezet

A modulokban is kapható rácsos polcszerkezetek ideális megoldást nyújtanak egy szoba dekorálására, ráadásul nagyon praktikusak. Kedves összhatást eredményez a levendula színvilág és világos bútorok, padlózat összhatása.

Élénk falak

Két olyan falszínt láthatunk, melyek tökéletes kontrasztban vannak egymással, mégis kellemes összhatást eredményeznek. Az ablak fölött megjelenő mustárzöld roló és a díszpárnák kellemesen összehozzák a két színvilágot. A nappali “alsó szintjein” sötét natúr bútorzattal és világos semleges szőnyeggel találkozunk. A két uralkodó karakteres szín mellett nem mutatna jól egy harmadik élénk szín is.

Mediterrán-kék kiegészítők

Az elegáns sötét bútorzaton üdítően hatnak az élénk-kék díszpárnák és ugyanolyan árnyalatú stílusos kerámiák. A csíkos textíliával kárpitozott ülőpad eleganciát kölcsönöz a térnek és megtöri a sötétséget.

Színes kortárs nappali

Az egy térbe nyított nappalinak és ebédlőnek rengeteg természetes fény jutott. Ilyen esetben ötletes megoldás a falakat egy kellemes égszinkék árnyalatra festeni. Ehhez a falhoz legjobban a világos bútorok illenek. Foltokban megjelennek a mustárzöld textilek és kiegészítők is.

Trendi faldísz

A régiesített fából készült ablakredőny elragadóan mutat egy modern nappali falán. Az erre helyezett virágos cserepek még sikkesebbé teszi az összhatást.

Kicsi és hangulatos nappali

Egy elbűvölő, meleg hangulatú nappalit láthatunk, ahol a színek tökéletes összhangban vannak. A falat díszítő festmények tökéletesen ötvözik a helyiség színvilágát és hangulatát.

Fehér nappali

A hófehér ülőgarnitúra elegáns vörös és sötétbarna díszpárnákkal és szőnyeggel van feldobva. A világos nappali és sötét konyha ellentéte teszi különlegessé ezt a nyitott teret.

Vidéki nappali

Kellemes vidéki hangulatú nappali, impozáns festményekkel, klasszikus bútorzattal.

Művészi kék mintázat

A fényes fehér nappali terasz-hangulatú, a tágas ablakoknak és fonott ülőgarnitúráknak köszönhetően. Különlegessé az elbűvölő kék kerámiák teszik, mely stílus visszaköszön a díszpárnákon is.

Kastély-hangulat

A hideg kőpadlózatot megtörik a meleg faburkolat. A bútorzat elegáns és klasszikus. Díszes képkeretek teszik még pazarabbá a villát.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást