Párkapcsolat / Szerelem / Szex

5 dolog, ami nagyon jólesik a nőknek szex közben, de a pasik nem tudják

5 dolog, ami nagyon jólesik a nőknek szex közben, de a pasik nem tudják

1/5 Dicsérő szavak

Semmi sem indít be jobban egy nőt, mint ha a partnerétől azt hallja, mennyire kívánatos és dögös. Mivel a női agy igen bonyolult szerkezet, ezért nem elég kihangsúlyozni, hogy mennyire formásak az idomaink, hanem szükségünk van arra is, hogy tetőtől talpig imádva legyünk úgy, ahogy vagyunk.

Tehát nem elég csak a külsőnket méltatni, a belső értékeink ugyanolyan fontosak számunkra, és akkor van nyert ügye egy pasinak, ha érezzük, hogy tényleg értékel és akar minket.

2/5 Ha megkérdezik, mit akarunk

Mivel mi, nők általában túlagyalunk mindent, ezért néha nehezen engedünk fel szex közben. A férfinek nagyon fontos feladata, hogy odafigyeljen az apró jelekre, és merjen kérdezni tőlünk.

Tetszik-e, amit csinál? Mit csináljon, hogy jó legyen? És még sorolhatnánk. Semmi nem indít be minket jobban, mint az, ha érezzük, figyelnek ránk.

Senki sem gondolatolvasó, nem tudhatja, hogy a másik éppen milyen hangulatban van és mi az, amire érzékenyebben reagál. Ha éppen valami nem úgy megy, nem baj, hiszen lehet rajta változtatni. És annál nincs is szexibb és bátrabb dolog, mint megkérdezni, mit akar a másik.

3/5 Suttogás a fülbe

A dicsérő szavakból sosem elég! Nem csak szex előtt, de szex közben is imádjuk hallani, mennyire szexik és kívánatosak vagyunk. Pláne, ha ezt még suttogó, mély, dögös hangon mondja a pasi!

Mert szex közben is hajlamosak vagyunk azon agyalni, hogy éppen most jól nézünk-e ki, a másik eléggé kívánatosnak talál-e minket stb.

Nem szabad minket kétségek között hagyni, ha folyamatos visszajelzéseket és bókokat kapunk, akkor sokkal magabiztosabban érezzük magunkat az ágyban, és a hála sem marad el!

Oldalak: 1 2

1 hozzászólás

  • Avatar
    Hugyecz Györgyné
    2020.10.26., 07:55

    Nagyon köszönöm és sokat segít ez az öt jótanács. Tanulni sohasem késő ,csak alkalmazni is kell a tanultakat.

    Válasz

Írj egy hozzászólást