Életmód / Ezotéria

Nagy tavaszi horoszkóp – Mire számíthatsz a következő 3 hónapban?

Az év elején még mindenki lelkesen tartja magát újévi fogadalmaihoz és bizakodva tekint a jövőbe. A hideg téli hónapok elteltével, márciusban azonban végre megcsillan a tavasz és addigra kiderül, hogy ez az év beváltja-e az illető hozzá fűzött reményeit, vagy inkább kihívások elé állítja. Nézzük, mire számíthatnak a következő három hónapban a csillagjegyek.

Kos

Ha nem érzed jól magad a munkahelyeden, akkor is jól fontold meg az ajánlatokat, mielőtt felégeted magad mögött a hidakat, mert a szomszéd kertje nem mindig zöldebb. Pénzügyileg kedvezően alakulnak a dolgaid, de csak ha figyelsz rá, hogy ne költekezz túl.

Ha van párod, üljetek le megbeszélni a problémákat, mert ha tovább halogatjátok, rámehet a kapcsolat. Ha egyedülálló vagy, eljön egy új szerelem lehetősége, de csak akkor, ha esélyt adsz neki akkor is, ha az illető alapból „nem a te típusod”.

 

Bika

Ez az időszak nehéz lehet számodra a munkában, de ne aggódj, a nyár eleje enyhülést hoz. Ennek kulcsa a folyamatos kommunikáció és őszinteség lesz a kollégáid felé.

Ha párkapcsolatban élsz, szintén figyelj arra, hogy szavaiddal ne bántsd meg partnered, mert ez úgy is előfordulhat, hogy észre sem veszed. Akadhat egy csábítás tavasszal, de a kaland nem éri meg, hogy eldobd azt, amit a pároddal felépítettél.

Ha szingli vagy, ne kezdj olyan férfiakkal, akik még kapcsolatban vannak, vagy még nem tették túl magukat előző románcukon.

 

Ikrek

Tavasszal vágj bele abba az új munkába, amit eddig mindig csak halogattál. Változások jönnek és ugyan lehetnek nehézségek kezdetekben, de ha nem veszíted el a fejed, siker koronázza kitartásod. A pénzügyekben viszont legyél óvatos, a tavasz még nem hoz fizetésemelést.

Ha szingli vagy, egy munkahelyi flört felrázhatja a szerelmi életed és jól is alakulhat, amennyiben figyelsz arra, hogy a kollégák ne pletykáljanak róla.

Ha van párod, sötét felhők gyülekezhetnek a kapcsolat felett és el kell döntened, hogy folytatod vagy tovább állsz.

 

Rák

Ha unod a munkád, lépj ki és keress valami olyat, amiben jól érzed magad, a tavasz vége erre jó lehetőség lesz és ez anyagi előnyökkel is járhat.

Ha szingli vagy, ne görcsölj az egyedülléten, hanem inkább próbáld meg rendbe tenni az életed a többi területén, hiszen csak akkor fogsz bevonzani egy románcot, ha látszik rajtad, hogy kiegyensúlyozott vagy.

Olvastad már?  Ez a leghatásosabb diéta számodra, a csillagjegyed szerint

Ha kapcsolatban vagy, ideje partnereddel megbeszélni, hogy merre haladtok és ki hogyan képzeli el a közös jövőt, mert nem biztos, hogy egyezik az elképzelésetek.

 

Oroszlán

Az is lehet, hogy elveszíted a munkád tavasszal, de ne aggódj, adódik egy olyan lehetőség, ami tökéletes lesz számodra és végre megmutathatod mit tudsz egy olyan helyen, ahol ezt igazán értékelik.

Ha párkapcsolatban élsz, rajtatok kívülálló körülmények próbára tehetik a szerelmeteket, ezért figyeljetek oda egymásra.

Amennyiben nincs párod, tavasszal lehet életedben egy fellángolás, ami amilyen nagy lánggal kezdődik, ugyanolyan hamar ki is fog hunyni. Nézz magadba, hátha kiderül, mi az, ami megakadályoz egy komoly kapcsolat kialakításában.

 

Szűz

Bármennyire is ódzkodsz tőle, karrieredben eljön az az idő, amikor lépned kell, viszont nem kell félned, a régóta halogatott változás csupa jó dolgokat hoz majd.

Ha szingli vagy, a tavasz új szerelemmel robban életedbe ami elvarázsol, de próbáld meg tiszta fejjel megítélni, hogy érdemes-e hosszú távon tervezni vele. Ha van párkapcsolatod, gyermekáldást hozhatnak a csillagok.

 

Mérleg

Munkahelyeden kisebb dráma van kialakulóban, de ha nem hagyod magad kibillenteni, akkor győztesen kerülsz ki belőle. A kemény munka mindig kifizetődik, ezért ne add fel akkor sem, ha kilátástalannak látod a helyzeted.

Ha egyedülálló vagy, több flörtöt hoz majd a tavasz, de egyik sem lesz komoly. Ha kapcsolatban élsz és nem vagy boldog, itt az ideje végre elengedni és nem erőltetni azt, ami nem megy.

Tavasszal a természettel együtt te magad is megújulhatsz, ha végre ki mersz lépni a komfortzónádból.

 

Skorpió

Nem ez lesz a leggyümölcsözőbb időszak a karriered szempontjából, de arra figyelj mindig, hogy ne add olcsón a szakértelmed. Ha nem becsülnek meg, inkább állj tovább, jön majd jobb lehetőség.

Ha nincs párod, ez nem sokáig marad így, hiszen a tavasz új szerelmet hoz, ráadásul komolyat, amennyiben nem sietteted a dolgokat.

Ha kapcsolatban vagy, változások jönnek, ami szakítás is lehet – amennyiben nem áll biztos alapokon a románc – vagy a következő szintre lépés, ha stabil közöttetek a kötődés.

Olvastad már?  Milyen apa (lesz) a párod? A csillagjegye sokat elárul róla

 

Nyilas

Karrieredben remek lehetőségek adódnak, de csak akkor, ha gyorsan döntesz, mert csak akkor tudsz élni velük. Pénzügyeid stagnálnak, de tavasztól lassú javulás mutatkozik.

Ha párkapcsolatban élsz, előfordulhat, hogy most jutsz el oda, hogy kijelented: egyedül lenni jobb, mint egy rossz kapcsolatban.

Ha szingli vagy, vigyázz, mert olyan egyén közeledhet feléd, akiknek van valakije és csak egy futó kalandra vágyik. Csak akkor engedj a csábításnak, ha biztos vagy benne, hogy az illető szándékai nemesek, így megspórolhatod magadnak a bosszúságot és azt, hogy összetörje a szíved.

 

Bak

Munkahelyeden ne húzd meg magad szerényen, mert mások arathatják le helyetted a babért olyan sikerekért, amikért te dolgoztál meg keményen. Amennyiben okosan bánsz a pénzzel, határozottan jól alakul anyagi helyzeted.

Ha szingli vagy, kilátásban van egy munkahelyi affér és csakis rajtad múlik, mennyire szökken szárba. Tavasszal egy régi barátságból is kialakulhat mély szerelem, ha engedsz a csábításnak.

Amennyiben párkapcsolatban élsz, rendkívül jó időszak jön, mert szintet léptek együtt. Ez lehet összeköltözés, eljegyzés vagy akár házasság is.

 

Vízöntő

Unod a munkahelyed? Akkor válts! Ha anyagilag nem is éri meg feltétlenül, hosszú távon jó lépésnek bizonyul a váltás a karriered szempontjából.

Ha szingli vagy, tavasszal egy titkos imádód felfedheti kilétét, ami váratlanul érhet. Csak akkor engedj a csábításnak, ha túl tudsz tekinteni lehengerlő kedvességén és alaposan fontold meg, szükséged van-e erre a kalandra életed ezen szakaszában.

Ha kapcsolatban élsz, pároddal a titkolózás feszültségeket okozhat köztetek. Mivel nem komoly dolgokról van szó, az a legjobb, ha leültök megbeszélni egymással, mert könnyen tisztázhatjátok a félreértésket.

 

Halak

Nem is csak egy, hanem két jó állásajánlat is befuthat tavaszig, így ennek köszönhetően pénzügyeid is remekül alakulnak majd.

Ha szingli vagy, érdekes kalandokat hoz most az élet, de tavasszal végre egy komolyabb illető is kopogtat majd a szíved ajtaján, aki megérdemel majd egy esélyt.

Ha kapcsolatban vagy, az továbbra is szépen alakul, amennyiben hagyod. Nagyon fontos ugyanis észben tartanod, hogy attól még, hogy valami állandó, még nem feltétlenül unalmas.

 

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást