Nagy nyári szex horoszkóp – Mennyire várnak rád forró hónapok?

Nagy nyári szex horoszkóp – Mennyire várnak rád forró hónapok?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Nagy nyári szex horoszkóp – Mennyire várnak rád forró hónapok?

Számítasz néhány forró kalandra a nyáron? Vagy azt reméled, a már meglévő kapcsolatodban izzik fel a levegő? Horoszkópunkból kiderül, mit láthatnak majd a csillagok, ha nyáron lenéznek rád!

Kos

A Kosok számára ez a nyár a felfedezésről szól, feszegetik saját határaikat, olyasmibe is belekóstolhatnak, amiről korábban sosem hitték volna, hogy részük lesz benne.

Lehet, hogy a nyár közepére kicsit meg is csömörlenek a kalandoktól, ekkor néhány csendesebb hét következik, a nyár utolsó napjaiban azonban ismét rátalálnak valamire, ami aztán hosszú időre leköti a figyelmüket és a szexuális energiájukat is.

 

Bika

A Bikákat ezen a nyáron édes kísértések várják majd.

Lehet, hogy megpróbálsz majd ellenállni valami miatt, de nagyon nehéz lesz nem engedni a szívednek és a testednek.

Hacsak nincs valami alapos okod, és a dolog mindkettőtöket boldoggá tesz, jobb, ha nem kínzod magadat, mert előbb vagy utóbb mindenképpen nagy esély van rá, hogy beadod majd a derekadat.

A fellobbanó nyári flörtből lehet, hogy tartós kapcsolat nem lesz, de mindenképpen az idei lehet életed egyik legforróbb nyara.

 

Ikrek

A nyár elején az Ikrek úgy érezhetik, elvesztették csáberejüket, mintha nem működnének többé azok a flörttechnikák, amikre eddig mindig számíthattak.

A hiba nem a külvilágban van, lehet, hogy inkább azért nem bolondulnak most annyian a megnyerő Ikrek után, mert ő sem próbálkozik úgy, mint szokott.

Elképzelhető, hogy a sorozatos hódítások helyett most valami sokkal bensőségesebbre vágysz.

Lehet, hogy nem ezen a nyáron éled meg egy erotikus regény kalandjait, de egy elmélyült, őszinte és szeretetteljes kapcsolatban kielégülésre találhatsz.

 

Rák

A Rákok számára ez a nyár a titkos vágyaik megéléséről szólhat.

Lehet, hogy végre egy olyan helyzetben találják magukat, ahol kimondhatják a régi, maguknak sem beismert vágyaikat, sőt meg is élhetik azokat.

Arra azonban még nem állnak készen, hogy erről a nagyvilágnak is beszámoljanak, így a viszonyt egyelőre titokban tartják, ami csak még izgalmasabbá teszi a dolgot.

A nyár végére elválik, hogy csak kalandozásra vágytak, vagy végérvényesen megváltozik a szerelmi életük.

 

Oroszlán

Az Oroszlánt nem nehéz levenni a lábáról, ha valaki a hiúságának hízeleg.

Ezen a nyáron találkozhatsz valakivel, aki pontosan ezt teszi, a kibontakozó románcban pedig te is örömödet leled.

Vigyázz azonban, mert ha egyikőtök sem őszinte, akkor az ártatlannak induló kalandból könnyen csalódás lehet.

A nyár közepén pedig még egy kis féltékenység is megzavarhatja a képet: ha jól kezelitek, ez csak fűszer lesz a szexuális életeteknek, de ha nem, meg is mérgezheti azt.

 

Szűz

A Szűz ezen a nyáron inkább befelé figyel, saját magát keresi, emiatt viszonylag kevés testi öröm vagy kaland vár rá a nyár nagy részében.

Nagyon sok időt fordít viszont a személyes fejlődésre, arra, hogy megértse, mi is az, amit ér és amire vágyik.

Mivel ez a nyár végére sikerül is neki, pontosabban tudja majd megfogalmazni a vágyait és tudatosabban irányítja az életét, ami minden területen fejlődést jelent.

Így a szexuális élete terén is olyan élmények várnak rá, amik feledtetik az addig hónapok lemondásait.

 

Mérleg

Ezen a nyáron a Mérleg újra felfedezi a saját szexuális energiáit, és talál is majd valakit vagy valakiket, aki felé irányíthatja ezeket.

Örömét leli a csábításban, és a saját maga szerepe akár nagyobb örömet is hozhat neki ezekben az együttlétekben, mint az, akivel megosztja őket.

Fontos azonban tudnia, hogy harmóniára és teljességre törekvő jegyként ezek a viszonyok csak ideig-óráig hoznak neki kielégülést, könnyen lehet, hogy mire eljön az ősz, ráun a szenvedélyes kapcsolatokra, és valami mélyebbet keres.

 

Skorpió

A Skorpiót ezen a nyáron egy komoly vágy keríti hatalmába, a beteljesedésre azonban várnia kell.

Igazi tűzjegyként persze nem marad majd nyári flörtök vagy kalandok nélkül, de ezek nem jelentenek számára semmi komolyabbat, a vágyai és gondolatai máshol járnak.

Végül azonban nem marad majd el kitartásáért a jutalom, ha nem is a nyár folyamán, de beteljesedik majd az a testi kapcsolat is, amire olyan nagyon vágyik.

 

Nyilas

Ezen a nyáron a Nyilas válaszút elé érkezik.

Az egyiken izgalmas, de múló kalandok várják, a másikon pedig a kiegyensúlyozottság és az elköteleződés.

Lehet, hogy sokak számára a második választás egyértelmű lenne, de a Nyilas retteg a kötöttségektől.

Most azonban találhat valamit, amiért úgy érzi, mégis érdemes lemondania a nyári futó kalandokról – magányosak azért így sem lesznek majd az estéi.

 

Bak

Az állhatatos és mindig adakozó Bakok ezen a nyáron végre találkozhatnak valakivel, aki igazán értékeli a nagylelkűségüket, és viszonozni is tudja azt.

Az egymás iránti kölcsönös rajongás és tisztelet egy minden tekintetben kielégítő viszonyhoz vezet, amely a szexualitás terén is a teljes beteljesedést nyújtja.

Lehet, hogy a Bak ezt egy új, friss kapcsolatban találja meg, de az is lehet, hogy a már meglévő kapcsolata fejlődik tovább, és lép egy következő szintre, az viszont biztos, hogy mindketten rengeteg testi és lelki örömet találnak majd benne.

 

Vízöntő

A Vízöntők energiáját ezen a nyáron más köti le, és néha még bizony a szerencse sem áll melléjük, amikor lehetősége lenne a szerelmi beteljesedésre.

Ez azonban nem zavarja, egyrészt mert boldogságot talál abban, amivel éppen foglalkozik, másrészt mert azokon az alkalmakon, amikor mégis szenvedélyes együttlétre kerül a sor, mindenért kárpótolva érzi majd magát.

Ez a nyár a Vízöntőnek nem a mennyiségről, de annál inkább a minőségről szól majd.

 

Halak

A Halak ezen a nyáron szinte lubickol a szexuális energiában, és bár sokan lesznek, akik szívesen a közelébe kerülnének, ő sokáig nem talál méltó játszótársat maga mellé.

A nyár derekára azonban érkezik valaki, aki éppen úgy felkelti majd a Halak érdeklődését, mint ahogyan a Halak csillagjegy szülötte is az övét, és szinte izzani kezd körülöttük a levegő.

Ebből az izzásból pedig forró pillanatok születhetnek nem csak a hálószobában, de a legváratlanabb helyszíneken, például egy elhagyatott strandon is!

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást