Elképesztő fogyások és hízások: 10 színész, aki teljesen átformálta testét

Elképesztő fogyások és hízások: 10 színész, aki teljesen átformálta testét

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Elképesztő fogyások és hízások: 10 színész, aki teljesen átformálta testét

Christian Bale – A gépész, Batman, A harcos, Alelnök, Hajnali mentőakció, Ford vs Ferrari

Ki mással kezdődhetne a sor, mint a test-átformálás koronázatlan királyával, Christian Bale-lel? Először kigyúrta magát az Amerikai Psycho című filmhez, majd csaknem 30 kilót fogyott, hogy a csontvázsoványságú címszereplőt alakítsa a Gépészben.

Ezután több, mint negyven kiló izmot pakolt magára Batmanként, majd újra csontvázzá aszalta magát a Hajnali mentőakció sebesült katonájaként. Ezután jött egy újabb izmos Batman, majd a következő fogyás a Harcos drogfüggő edzőjeként.

Utána újra izom és Batman, majd hízás az American Hustle kedvéért, átlagos testalkat a Big Shortban és megint hízás Dick Cheney szerepében, ami után szintén visszanyerte izmos alakját. A színész titka az önfegyelem, de bevallja, hogy a fogyás már nem megy neki olyan könnyen, mint huszonéves korában. 

 

 

Jared Leto – Chapter 27, Mielőtt meghaltam

Jared Leto évtizedek óta a nők bálványa, ezért is volt megdöbbentő, amikor sokkolóan lefogyott a Mielőtt meghaltam főszerepének kedvéért, a transznemű AIDS-beteg alakítása pedig Oscar-díjat hozott neki. Évekkel később a Chapter 27 pszichopatájaként viszont felismerhetetlenre hízott fel és azt mondta, ez elengedhetetlen volt a karakter megértéséhez.

 

 

Oldalak: 1 2 3 4 5

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást