Nagy éves horoszkóp 2014-re

Nagy éves horoszkóp 2014-re

Címlap / Életmód / Ezotéria / Nagy éves horoszkóp 2014-re

Horoszkóp 2014 – Az új év legtöbbünk számára a munka, a szakmai élet és a pénzügyek területén hoz változást, de hogy ez pozitív vagy negatív történéseket vonz magával, azt nagy éves horoszkópunkból most megtudhatod. Lássuk mi mindent tartogat a 2014-es horoszkóp, csillagjegyek szerint!

Kos

A 2014-es év elsősorban a munka területén hoz majd változásokat, olyan kihívásokkal is szembe kerülhetsz, amelyekről eleinte úgy érzed, meghaladják a képességeidet. A pozitív életszemlélet az esztendő minden nehézségén átsegíthet.
Szerelem: A szerelmi életükben a Kosok nem sok változásra számíthatnak jövőre, nagy valószínűséggel a jelenlegi kapcsolati státuszuk marad meg.
Karrier: Koncentrálj a munkádra, mert izgalmas kihívások várnak ebben az évben. Ha megfelelsz, az nagyot lendíthet a karriereden! Ebben az évben közelebb kerülhetsz az anyagi céljaidhoz is.

Bika

A következő év a tanulásról, fejlődésről fog szólni. Nem biztos, hogy mindig minden a terveid szerint alakul, de a kudarcokból is olyan tapasztalatokat vonhatsz le, amelyek elengedhetetlenek lesznek a későbbi sikereidhez.
Szerelem: Tartsd nyitva a szemedet, mert valaki, akit régóta ismersz, egészen másként kezd majd rád nézni a következő évben. A változás neked sem lesz ellenedre.
Karrier: A munka terén nem alakul majd minden úgy, ahogy szeretnéd, az anyagi helyzeted is szűkösebb lehet a mostaninál. Ha okosan osztod be a pénzedet, és továbbra is keményen dolgozol, átlendülhetsz a válságon.

Ikrek

Régi sérelmek elevenedhetnek fel a 2014-es évben, és egy régi haragosod is feltűnhet, hogy bosszút álljon. Ideje tisztázni és végérvényesen lezárni ezeket az ügyeket, még ha ez nem is megy egyik napról a másikra.
Szerelem: Valaki régóta kitart melletted, de eddig talán nem értékelted úgy a közelségét, ahogyan azt kellett volna. Ha ebben az évben sem kapsz észbe, lehet, hogy lassan tovább áll mellőled.
Karrier: Az év második felében anyagi fellendülés várható, ám ehhez az első szakaszban még az eddigieknél is keményebben kell dolgoznod. Tarts ki, mert a jutalom nem marad el!

Rák

Kisebb egészségügyi problémák zavarhatják meg az évedet, amelyekre jó lesz odafigyelni, nehogy nagyobb bajt okozzanak. Ha eddig nem tetted, 2014-ben mindenképpen kezdj el azon gondolkodni, hogyan biztosíthatod a jövődet.
Szerelem: Forró kalandok színesítik a következő évedet, egy nyári flörtből pedig komolyabb kapcsolat is lehet, amennyiben te is készen állsz az elköteleződésre.
Karrier: Sok energiát fektetsz most a munkádba, szívesen foglalkozol azzal, amit csinálsz, és ez ki is tölti az idődet. A karriered fellendül, de ez a szerelmi életed rovására mehet.

Oroszlán

A következő év a próbatételekről fog szólni. Lehet, hogy a tanulmányaid során érkeztél el valamilyen fontos állomáshoz, de az is lehet, hogy az élet iskolájában kell bizonyítanod, hogy elég tapasztalatot szereztél. A csillagok állása mindenképpen neked kedvez.
Szerelem: Konfliktusok zavarhatják meg a szerelmi életedet, melyek akár egész évben is elhúzódhatnak. Ne hagyd, hogy ezek az életed más területeire is hatással legyenek, mert most sok múlik a hozzáállásodon.
Karrier: Olyan feladatot kaphatsz, amit ha sikeresen végzel, az év végére előre léphetsz a karrier listán. Vigyázz, mert nem mindenki lesz majd azon, hogy támogasson ebben!

Szűz

A következő év az újrakezdésről, a tiszta lapról fog szólni. Lehet, hogy elveszítesz valamit, amit elsőnek ijesztőnek találsz, de később rájössz, hogy ezzel új lehetőségek százai nyíltak meg előtted, neked pedig csak választanod kell.
Szerelem: Egyetlen kapcsolat sem működik, ha csak egyetlen ember fektet bele energiát. Lehet, hogy ideje elengedned valakit, így egy új, sikeresebb és kielégítőbb szerelem elé nézhetsz.
Karrier: Ha egy ideje már gondolkodsz a munkahelyváltáson, akkor a 2014-es év megfelelő erre. Lehet, hogy nem csak céget, hanem profilt is válthatnál – ha egy másik területen próbálnád ki magad, a következő év kedvez a változásoknak.

Mérleg

2014. a szerencséd éve lehet, feltéve, ha nem zárkózol el a lehetőségektől. Ismerd fel végre, mi az, amit megérdemelsz, és ne érd be kevesebbel, hagyd, hogy a sorstól azt kapd, ami jár.
Szerelem: Az év első fele egy korábbi kapcsolat lezárásával telhet, ami érzelmileg nagyon kimerít. Ha viszont sikerül túltenni magadat a dolgon, ősszel akár magával az Igazival is találkozhatsz.
Karrier: Kivételes lehetőséget kapsz, de elbizonytalanodsz, hogy meg tudod-e majd állni a helyedet. Bátran vágj bele a feladatba, mert ugyan sokat kell majd dolgoznod, de hatalmas sikereket aratsz.

Skorpió

A következő év a várakozásról szól, pedig a türelem nem a legerősebb oldalad. Most mégis önuralmat kell gyakorolnod, és elfogadnod, hogy nem irányíthatsz mindent. Ha sürgeted a dolgok alakulását, azzal mindent elronthatsz.
Szerelem: Ha kapcsolatban élsz, 2014. a lassú változás éve lesz. Közelebb kerülhettek egymáshoz, de nagy és heves érzelmek helyett mindez apró lépésekben fog megtörténni. Ha egyedülálló vagy, találkozhatsz valakivel, akivel összeilletek, de ő még nem áll készen a kapcsolatra. Ne sürgesd, mert csak elijeszted!
Karrier: A nyári időszakban mélypontra kerülhetsz, mert nem tudsz megbirkózni egy fontos feladattal. Ne csüggedj, mindenki szakmai életében vannak hullámvölgyek, az év végére te is túl leszel rajta.

Nyilas

A harag rossz tanácsadó, és ha a régi sérelmeid megtorlására koncentrálsz, ez az év nagy csalódásokat tartogathat számodra. Ne másokkal foglalkozz, koncentrálj a saját feladataidra, és akkor sikeres lehetsz.
Szerelem: A sok csalódás után végre megnyugvásra lelhetsz egy komoly kapcsolatban. Lehet, hogy pároddal a munka hoz össze benneteket, de ne a kollégáid között keresd a szerelmet.
Karrier: Ebben az évben kicsit keveredni fog a szakmai és a magánéleted, ami nem a legszerencsésebb dolog. Legyél nagyon óvatos és diszkrét, így mindenből a legjobbat hozhatod ki.

Bak

A következő év szélsőségekről és váratlan fordulatokról szól majd, egyik pillanatban úgy érzed, mindent elveszítesz, a másikban pedig azt, hogy te vagy a világ legszerencsésebb embere. Próbáld meg megőrizni az egyensúlyodat, és egyik helyzetbe se éld bele magadat túlságosan.
Szerelem: Egy komoly csalódás árnyékolhatja be a következő évet, ami talán minden eddiginél fájdalmasabban érint. Azonban később rájössz, hogy éppen ez a tapasztalat vezet el oda, ahol most lenned kell.
Karrier: Régóta szeretnél elérni valamit, amihez most közel kerülsz, ám az utolsó pillanatban mégis elbukhatod a lehetőséget. Ne add fel a próbálkozást, még akkor sem, ha mindent előlről kell kezdened!

Vízöntő

Ami az előző évben könnyen ment, az most sokkal nehezebbé válhat, ez pedig rossz hatással lehet az önbizalmadra. Szerencsére mindig lesz melletted valaki, aki érzelmileg támogat, és átsegít a nehézségeken.
Szerelem: A hosszas keresés után végre úgy érzed, révbe értél, olyan valaki van melletted, akiben megbízol, és akit igazán értékelni tudsz. Az év második felében a dolgok egészen komolyra is fordulhatnak köztetek.
Karrier: A tavalyi könnyen jött siker után 2014-ben kétszer olyan keményen kell dolgoznod, hogy bizonyítsd, megérdemled a beléd vetett bizalmat. Az év második fele már könnyebb lesz, addig pedig tarts ki, és ne hátrálj ki a nehéz helyzetekből.

Halak

Nehéz úgy megtalálni a helyes utat, ha magad sem tudod biztosan, hová akarsz jutni. a következő év a keresésről fog szólni, és ne ijedj meg, ha rájössz, hogy rossz úton haladsz. Minden tapasztalatból tanulhatsz, de ha már biztos vagy benne, hogy mást akarsz, ne habozz váltani.
Szerelem: A legfontosabb, hogy ne ragadj bent egy olyan kapcsolatban, ami nem tesz boldoggá, de ne is lépj ki egy sikeres szerelemből csak azért, mert félsz az elköteleződéstől. Ha bizonytalan vagy, kérj időt a gondolkodásra – ha igazán összeilletek, a másik is meg fogja érteni. De vigyázz! Ez az idő a döntés meghozására való, nem pedig kiskapu a szabad flörtöléshez!
Karrier: Az év első felében nem minden alakulhat úgy, ahogy eltervezted, és a kedvedet csak tovább rontja, hogy a második félévben is olyan feladatot kapsz, amit nem szívesen csinálsz. Azonban, mivel ez anyagi plusszal is jár, mégis érdemes lesz elvállalni a munkát.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást