A mosogatómedencékre még mindig szükség van

A mosogatómedencékre még mindig szükség van

Címlap / Otthon / Háztartás / A mosogatómedencékre még mindig szükség van

Milyen mosogatómedencét válasszunk?

Térjünk mindjárt a lényegre, hiszen az a legfőbb cél, hogy egy konyha kialakításához ne kelljen minden külön szerelvényért más áruházból vásárolni. A Fürdőszoba-Szaniter Shop mosogatómedence választéka nem csupán a mennyiségben jelentős, hanem minőségben is hozza azt az elvárást, amit egy 21. századi konyhai felhasználó és családtag igényel.

A kínálatban jelenleg a legnépszerűbbek a rozsdamentes acél, a gránit és a kerámia mosogatótálcák. Mindhárom típus alkalmas a mindennapi, gyakori mosogatáshoz, bár természetesen a két utóbbi jóval kopásállóbb.

Hiába a lakberendezésünk része egy hiper-szuper mosogatógép, a konyhai előkészítő munkálatokhoz, a főzéshez-sütéshez nélkülözhetetlen, hogy legyen egy mosogatómedencénk, amiben a műveletek közötti zöldség-, gyümölcs- vagy hústisztításokat vagy akár csak egy gyors kézmosást elvégezzünk.

Inox, gránit, kerámia

Árfekvés szempontból talán az inox a legkedvezőbb, és csillogó ezüst színe nagymértékben elegánssá teszi, rozsdamentessége pedig ár-érték arányban is előkelő helyre sorolja. A legtöbb háztartásban ezzel a típussal találkozhatunk.

Igen népszerű lett napjainkra a gránit mosogatómedence. Számtalan színben, azaz anyagban és típusban elérhető már, és nem csoda, hogy ilyen előkelő helyet foglal el a webáruházak listáján, hiszen rendkívül stílusos, szinte sugárzik róla a prémium minőség és mindenképpen elmondható, hogy nagymértékben időtálló, karcálló.

A kerámia mosogatók már igazi ékkövei lehetnek egy konyhának. Jellemző rájuk a gránit mosogatótálcák kiváló minősége, de mellett még az is jellemzi őket, hogy nem szemcsések, mint a gránit, nem látszanak meg rajta a karcolások, felületük sima és fényes.

Mosogatótálcához megfelelő csaptelep

Nagyon fontos, hogy belássuk, ha egy impozáns mosogatómedencét választunk, amellé nélkülözhetetlen egy hasonló minőségű színvonalban és küllemben is nagy fokú eleganciával bíró csaptelep. A Fürdőszoba-Szaniter Shop széles választékát kínálja mindenféle kiegészítőnek, de a kínálatot akkor tudjuk szűkíteni, ha már eldöntöttük, hogy mekkora méretű, egy- vagy kétmedencés, csepegtetővel, gyümölcsmosóval egyaránt ellátott darabot szeretnénk-e. Gondoljuk át, illeszkedik-e meglévő konyhabútorunkhoz.

Ne feledkezzünk meg a mindennapi szokásainkról sem, azaz a háztartáson belül kik, hányan, milyen mélységben fogják használni azt a mosogatótálcát. Lényeges szempont az esztétikum, viszont a funkcionalitásnak éppen olyan szerephez kell jutnia, ha nem nagyobbhoz. Amennyiben maradt még megválaszolatlan kérdés az egyes típusokkal kapcsolatban, úgy bátran lehet keresni a webáruház munkatársait!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást