Válaszd ki gondosan, hogy mit viszel be a szervezetedbe!

Válaszd ki gondosan, hogy mit viszel be a szervezetedbe!

Címlap / Szerelem / Szex / Válaszd ki gondosan, hogy mit viszel be a szervezetedbe!

Értelemszerűen nincs ez másként a gyógyszerek, táplálékkiegészítők vagy épp a gyógyhatású készítmények terén sem, így mai cikkünkben arra térünk ki, hogy milyen természetes módon tudod megoldani a potencia növelését.

Mindenki küzd vele

Mielőtt felhagynál a cikk olvasásával megtagadva a problémát, megnyugtatunk: nem vagy egyedül! Ezért is olyan népszerűek a SexShopCenter.hu potencianövelő termékei. Alig akad ugyanis olyan férfi, aki az élete során ne szembesült volna merevedési zavarral. Ezer és egy oka lehet annak, ha az éles helyzetben nem működik a szerszámod, vagy éppen nem keményedik eléggé, esetleg csak kis időre tér magához. Ennek oka lehet a stressz, a szorongás, a gondok többek között.

Persze érdemes külön kezelni azt a helyzetet, amikor ez a probléma állandósul, hiszen ott akár szervi eltérés vagy mentális, lelki gond is lehet, így a kiváltó okot kell elsősorban felszámolni.

Ellenben ha alkalmi segítséget keresel, hogy biztosan teljes harci díszben pompázz, akkor a hagyományosan alkalmazott vényköteles tabletták helyett érdemes először a természet erejét segítségül hívnod!

A természet ereje segít

Ha nem szeretnéd terhelni a szervezetedet, akkor vesd be a természet adta lehetőségeket! Az alább felsorolt növények bizony a javadat fogják szolgálni.

  • Bár a maca gyökeret alapvetően a termékenység és a szexuális étvágy növelésére alkalmazták, ma már a potencianövelő szereknek is népszerű összetevője.
  • A ginzeng, kiváltképp a vörös ginzeng, segít a libidó növelésében, és közvetetten fokozza a vérkeringést, valamint ellazítja a pénisz izmait.
  • A görögszéna is fontos összetevője a potencianövelőknek, de jó, ha tudod, hogy olyan vegyületeket tartalmaz, amelyeket a tested nemi hormonok termelésére használhat.
  • A sáfrány amellett, hogy ízletes fűszer, nagyszerű afrodiziákum, amely még antidepresszáns szedése mellett is biztonsággal használható.
  • A ginkgo biloba is kiválóan felveszi a versenyt a merevedési zavarral és az alacsony libidóval.

Mielőtt azonban bármelyiket használnád, konzultálj a kezelőorvosoddal, különösen, ha állandó gyógyszeres kezelés alatt állsz!

Mindenkinek más válik be!

Mielőtt bármelyikhez is nagy reményeket fűznél, fontos megemlíteni, hogy mivel minden ember szervezete másként reagál, ezért nem lehet egyetemlegesen kijelenteni, hogy a maca gyökér lesz a tuti befutó. Van, akinek az fog beválni, míg lehet, hogy neked a ginkgo biloba vagy a ginzeng fog igazán beütni!

Mindenképpen ajánlatos kísérletezni, többet is kipróbálni, hogy megtaláld azt vagy azokat, amik a segítségedre lehetnek, ha slamasztikába kerülsz!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást