5 reggeli mantra, amitől pár hét alatt megváltozik az életed

5 reggeli mantra, amitől pár hét alatt megváltozik az életed

Címlap / Életmód / Lélek / 5 reggeli mantra, amitől pár hét alatt megváltozik az életed

„A mai nap egy ajándék”

Hajlamosak vagyunk arra, hogy egy idő után mindent természetesnek és magától értetődőnek vegyünk.

Nem érezzük különlegesnek a munkával töltött napokat vagy a rövid hétvégéket, pedig csak egy kis nézetváltásra van szükségünk!

Mostantól reggelente mondd el magadnak, hogy ez a nap is egy ajándék az élettől, hogy új élményeket gyűjts, együtt legyél a szeretteiddel, és kihozd a maximumot az általad kapott 24 órából. Határozd el magadban, hogy minden egyes napban megtalálod a szépet, ami jobb kedvre derít!

„Elégedett vagyok magammal”

Ne azt nézd a tükörben, hogy mi nem tetszik a külsőddel kapcsolatban, hanem azt, hogy mivel vagy elégedett.

Emeld ki azt, hogy milyen szép a szemed, az orrod, az ajkaid, hogy mennyire jól áll neked az a ruha, vagy milyen hosszú lábakat varázsol neked az a cipő.

Ne foglalkozz azzal, amin változtatnál, ha lehetőséged nyílna rá, mert elhiheted, hogy másoknak ezek a szépséghibák fel sem tűnnek. De a kisugárzásodat rögtön észreveszik, és aki elégedett magával, az mások szemében is sokkal csinosabb!

„Ma jó napom lesz”

Ez az egyik legfontosabb reggeli mantra!

Hiszen amikor azt látod, hogy odakint már megint esik az eső, és rendkívül hosszú az elintéznivalók listája, nemhogy nem gondolod, hogy jó napod lesz, de leginkább csak azt várod, hogy túl legyél rajta, és visszafeküdhess az ágyba.

Így viszont garantáltan nem lesz klassz az elkövetkező 16 óra. Inkább reggelente mondd el magadnak, hogy igenis jó napod lesz, vidám leszel, nem stresszelsz annyit, és mindent elkövetsz, hogy bevonzd magadnak a szerencsét!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást