Milyen területen kell most változtatnod? Válassz egy színt, és megtudod!

Milyen területen kell most változtatnod? Válassz egy színt, és megtudod!

Címlap / Életmód / Lélek / Milyen területen kell most változtatnod? Válassz egy színt, és megtudod!

Lila

Kicsit olyan érzésed lehet, mintha kívülről szemlélnéd a saját életedet, és mintha nem igazán lenne ráhatásod arra, mi történik veled. Az is előfordulhat, hogy kicsit elveszíted az azonosságtudatodat, és mindent újra fel kell építened az életedben, vagy éppen saját magadban.

Nehezen állítasz fel célokat magadnak, kimerült vagy és sokat hezitálsz, állandóan valamilyen frusztráció, kétség kínoz. Erőn felül kell teljesítened, hogy tudatosan is jelen legyél a hétköznapokban, és könnyen lehet, hogy elragadott az a bizonyos mókuskerék.

Sötétkék

Nagyon nehezedre esik a koncentráció, elsősorban a mentális képességeid azok, amik jelenleg háttérbe szorultak. Nem tudsz ráhangolódni másokra, sokkal lassabbak a reakcióid, nehezebben tanulsz, dekoncentrált, szétszórt vagy.

Mivel ez meghatározza az alaphangulatodat, másokkal is türelmetlenebb vagy, nehezebb érted meg a környezeted, szeretteid álláspontját és sokkal jelentősebbek az előítéleteid is. Csalódás, az objektivitás elvesztése és rémálmok is kísérhetik a sötétkék színt.

Türkiz

Nehezedre esik, hogy jól kifejezd az érzéseidet, jóformán saját magadnak sem tudod megfogalmazni, mit szeretnél – így aztán nem meglepő, hogy kifejezetten problémás terület számodra a kommunikáció. Számos félreértés, nézeteltérés kísérheti a mindennapjaidat, amire csak rátesz egy lapáttal az általános türelmetlenséged.

Sajnos már ezek is alaposan megnehezítik a boldogulásodat, de önfejűbben, bántóbban állsz a különféle kompromisszumot igénylő kérdések elé, és még a szűklátókörűséged is problémákat generálhat.

Zöld

A zöld az egyik legcsodásabb színünk az univerzumban, ezért amikor ezt az árnyalatot érzed problémásnak, akkor az alapvető test-lelki egyensúlyod összhangja került veszélybe. Nehezedre esik az együttérzés, a fizikai aktivitás, ha jelenleg nem vagy beteg, akkor az átlagosnál könnyebben lehetsz az.

Hajlamos vagy arra, hogy túl sokat agyalj, elveszítsd a másokba vetett hitedet, kibillenjen a biztonságérzeted. Erőre kaphat az életedben a féltékenység, az irigység és hajlamos lehetsz a társfüggőségre, hogy mások kezébe helyezd a saját boldogságodat.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást