5 furcsa módszer, amivel enyhítheted a menstruációs görcseidet

5 furcsa módszer, amivel enyhítheted a menstruációs görcseidet

Címlap / Életmód / Egészség / 5 furcsa módszer, amivel enyhítheted a menstruációs görcseidet

Szex!

Ennél kellemesebb és természetesebb gyógymódot sehol nem találsz, az orgazmus ugyanis nem más, mint az egyik leghatékonyabb fájdalomcsökkentő. Legközelebb tehát, mikor úgy görcsölsz, hogy csillagokat látsz, fogd a pasidat és rángasd be a lepedők közé. Ha nagyon erős a vérzésed, csináljátok a kádban, vagy alkalmazzatok alternatív módszereket.

Nem feltétlenül kell konkrét aktusnak létesülnie ahhoz, hogy eljuss a csúcsra. Ha nincs kéznél pasi, akkor egy vibrátor, vagy egy pornófilm is megteszi. Hidd el, utána sokkal jobban fogod érezni magad.

Napfürdő

Az köztudott, hogy egy forró fürdő hatásos görcsoldó, de azzal kevesen vannak tisztában, hogy a napfürdő is hatékonyan enyhíti a fájdalmat. Egy kis D vitamin mindig jót tesz, főleg a menzesz legnehezebb napjain. Ha kint jó idő van és süt a nap, mindenképpen vegyél erőt magadon és ahelyett, hogy a kanapén szenvednél összekucorodva, menj ki a közeli parkba.

Helyezd kényelembe magad a fűben, vagy egy padon és engedd, hogy a Nap gyógyító sugarai átjárják a tested, a meleg ugyanis az egyik leghatásosabb fájdalomcsillapító ilyenkor.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást