Életmód / Egészség / Lélek

Melyik tájat barangolnád be? A válaszod a lelkedről árulkodik

Az alábbi teszt mindössze pár percet vesz igénybe, de mégis megtudhatsz a lelkedről több izgalmas részletet! Vegyél egy mély lélegzetet, majd nézd meg az alábbi hegyi tájakat, és képzeld azt, hogy most az egyiket kedved szerint bejárhatod. Melyikre esett a választásod? Olvasd el a hozzá tartozó leírást!

Ha az A-betűs tájat választottad

Egy ideje már érzed, hogy lelkileg elfáradtál, és valami újdonságra vágynál a megszokott rutin helyett. Hiszen tudod, hogy az életnek többről kellene szólnia, mint a munkáról és a pár órás pihenésről! Legszívesebben kiszabadulnál ebből, és világot látnál, utaznál, és azt csinálnál, amit csak szeretnél.

Ez arra utal, hogy óriási a szabadságérzeted, és néha úgy érzed, teljesen egyedül vagy, mert látszólag senki sem ért meg.

Nehezen veszed rá magad arra, hogy az álmaidat beteljesítsd, mert mindig megijeszt az ismeretlen és a bukás lehetősége. Most viszont elérkezett az idő arra, hogy egy kicsit önzőbb legyél! Nem kell azonnal magad mögött hagynod az aktuális életed, és a világ másik felére utaznod! Kezdd azzal, hogy lefoglalsz egy nyaralást, oda, ahová már régóta vágysz!

Olvastad már?  5 személyiségjegy, ami arra utal, hogy idős lélek vagy. Rád igazak?

Ha a B-betűs tájat választottad

Sokszor hallottad már azt másoktól, hogy túlságosan is álmodozó típus vagy, aki a fellegekben jár, és nem gondolkodik elég realisztikusan. De te erről nem tehetsz! Mindig is úgy gondoltad, hogy az élet varázslatos, tele van csodákkal, és fontos, hogy pozitívan gondolkodjunk, néha két méterrel a felhők felett.

Ki nem állhatod a pesszimista embereket, és azokat, akik rossz szándékkal közelednek mások felé, hiszen a te lelked igazán tiszta és őszinte.

Ne hagyd, hogy mások megpróbálják eltiporni az álmaidat, és olyan életbe kényszerítsenek téged, ami nem tesz boldoggá. Ha hiszel önmagadban, biztos, hogy sikerül teljesítened a céljaidat, és megmutathatod mindenkinek, hogy ez csak akarat és kitartás kérdése!

Ha a C-betűs tájat választottad

Viszonylag kevesen választják ezt a képet, így már annyi biztos, hogy ritka természeted van. Kimondottan bátor vagy, talpraesett lélek, akit nem lehet egykönnyen megijeszteni. Mindig kiállsz a véleményed mellett, és segítesz azoknak is, akik erre nem képesek.

Mindig is érezted, hogy vezéregyéniség vagy, mindegy, milyen társaságba kerülsz, és ez arra utal, hogy egy nap akár főnöki pozíciót is betölthetsz majd (például a saját vállalkozásodban).

De ehhez elengedhetetlen, hogy egy kicsit jobban megismerd a saját személyiségedet, és azokat a dolgokat, amik titkon megijesztenek. Hiszen bár kívülről nagyon bátor és legyőzhetetlen vagy, neked is vannak félelmeid, amiket viszont nem vagy hajlandó beismerni magadnak sem.

Olvastad már?  A szemed formája rengeteg részletet felfed a személyiségedről

Ha a D-betűs tájad választottad

A választásod arra utal, hogy fontos számodra a béke és a harmónia. Nem szereted a konfliktusokat, a drámai helyzeteket, ezért te magad is mindig kerülöd a vitákat, és többször mondasz igent, mint ahányszor akarnál. Nem szereted, hogy körülötted mindenki rohan, és az emberek a telefonjukba temetkezve sétálnak, anélkül, hogy egyáltalán körülnéznének a világban. Szerinted fontos lenne időt szakítani arra mindenkinek, hogy néha a lelkükkel is foglalkozzanak, és te ennek eleget is teszel.

Sokszor igényled az egyedüllétet, mert így tudsz mentálisan feltöltődni.

Talán ennek köszönheted, hogy azon kevesek közé tartozol, akiknek profi megérzéseik vannak, ezt pedig rengeteg pozitív dologra tudod használni. Ezt többnyire meg is teszed, ezért kimondottan segítőkész, barátságos lélek vagy, aki mágnesként vonzza maga köré az embereket.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást