Melyik napra mit időzíts? Ezek az energiák hatnak az egyes napokon

Melyik napra mit időzíts? Ezek az energiák hatnak az egyes napokon

Címlap / Életmód / Ezotéria / Melyik napra mit időzíts? Ezek az energiák hatnak az egyes napokon

Hétfő

A hétfőt a többség nem kedveli, de gondoltál már arra, hogy mi lehet ennek az oka? Sokan egyszerűen a munka újrakezdése, a rutin végett utálják, legalábbis a felszínen. Az ezotéria szerint viszont a hétfő igazi káosz az érzelmeink számára, aminek köszönhetően rengeteg energiát veszítünk – így nem csak erőtlennek, tehetetlennek, hanem még letörtnek is érezhetjük magunkat.

Mire figyelj? Sokat segít, ha tudatosan ügyelsz a pozitív gondolkodásra, megpróbálod kevésbé komolyan venni a dolgokat és nem engeded, hogy minden aprósággal felbosszantsanak.

Mit időzítsd hétfőre? Romantikus vacsorát.

 

Kedd

Kedden már jóval több energiánk lehet, mint hétfőn, sokkal harciasabbá, elhatározottabbá válik a fellépésünk. Kiváló ez a nap arra, hogy új dolgokba kezdj bele, valami mást próbálj ki az eddig megszokottnál, ráadásul az átlagosnál jóval egyszerűbb rálelned a harmóniára.

Mire figyelj? Már előre tervezd meg a napodat, és nyugodtan zsúfold tele – jóval hatékonyabb leszel, mint az elsőre gondolnád!

Mit időzíts keddre? Kemény edzést.

 

Szerda

A szerda remek lehetőségeket kínál arra, hogy társaságban, vagy akár saját magadban elrendezd a tisztázatlan kérdéseket. Feltöltve, kipihenve érezheted magadat, azt tapasztalod, hogy rengeteg energiád van és valószínű mosolyogva telik a napod – nem véletlenül! A szerda az ötletek, a kommunikáció, a társasági élet napja.

Mire figyelj? Ha van rá módod, erre a napra időzítsd a komolyabb tárgyalásokat.

Mit időzíts szerdára? Tartalmas beszélgetést, családi programot.

 

Csütörtök

A csütörtök a szerdához hasonlóan egy alapvetően jó hangulatú, produktív nap a héten, ám míg a szerda inkább a könnyed kommunikációról, addig a csütörtök az egyéni fejlődésről, tanulásról szól. Ez nem csak szó szerint értendő, tehát nem csupán arról van szó, hogy ezen a napon könnyebben bővítheted a tudásodat, hanem arra is vonatkozik, hogy ilyenkor egyszerűbb a lelki-szellemi fejlődés is.

Mire figyelj? Csütörtökön könnyen lezárhatod azokat a feszültségeket okozó tényezőket, amik a hét folyamán felmerültek.

Mit időzíts csütörtökre? Meditációt, vagy tanfolyamot.

 

Péntek

A pénteket áthatja egyfajta romantikus energia, így aztán ez a nap tökéletes arra, hogy időt szánj a szeretteidre, párkapcsolatod ápolására. Ismét kiváló lehetőségek nyílnak a közös programok megszervezésére, a kimozdulásra, szórakozásra. A kreativitás is erősen megjelenik a pénteki napon, valamint jó lehetőség nyílik inspirációk begyűjtésére.

Mire figyelj? A péntek sokkal inkább az érzelmeké, mint a tetteké, ha lehet, erre a napra már ne időzíts megterhelő programokat.

Mit időzíts péntekre? Kényeztető szépségápolási rutint.

 

Szombat

A szombat a kiegyensúlyozottságról szól, amit részben az okoz, hogy ez a nap a felelősségteljes gondolkodás és a szervezés időszaka a héten. A többség sokat tervez, agyal ezen a napon, és ekkor kerítünk sort az eddig halogatott, fontos feladatokra is.

Mire figyelj? Szombaton jól haladhatsz a feladataiddal, de fontos, hogy először higgadtan és tudatosan átgondold, milyen teendők várnak rád az adott napon.

Mit időzíts szombatra? A következő heted megtervezését, takarítást.

 

Vasárnap

A vasárnap az ezotéria szerint is a legalkalmasabb a kikapcsolódásra, az önmagunkkal való harmónia megteremtésére. Erre gyakran elég pár óra is, így aztán délutánra már gond nélkül szervezhettek közös programokat, családi összejöveteleket, amik az átlagosnál jóval kellemesebb hangulatban telhetnek ezen a napon.

Mire figyelj? Amennyire csak módod nyílik rá, te legyél a középpontban, a saját feltöltődésedre összpontosíts.

Mit időzíts vasárnapra? Egy kis wellnesst (akár otthon), vagy erdei sétát, könnyed kirándulást, olvasást.

 

.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást