Életmód / Ezotéria

Melyik napra mit időzíts? Ezek az energiák hatnak az egyes napokon

Melyik napra mit időzíts? Ezek az energiák hatnak az egyes napokon

Hétfő

A hétfőt a többség nem kedveli, de gondoltál már arra, hogy mi lehet ennek az oka? Sokan egyszerűen a munka újrakezdése, a rutin végett utálják, legalábbis a felszínen. Az ezotéria szerint viszont a hétfő igazi káosz az érzelmeink számára, aminek köszönhetően rengeteg energiát veszítünk – így nem csak erőtlennek, tehetetlennek, hanem még letörtnek is érezhetjük magunkat.

Mire figyelj? Sokat segít, ha tudatosan ügyelsz a pozitív gondolkodásra, megpróbálod kevésbé komolyan venni a dolgokat és nem engeded, hogy minden aprósággal felbosszantsanak.

Mit időzítsd hétfőre? Romantikus vacsorát.

 

Kedd

Kedden már jóval több energiánk lehet, mint hétfőn, sokkal harciasabbá, elhatározottabbá válik a fellépésünk. Kiváló ez a nap arra, hogy új dolgokba kezdj bele, valami mást próbálj ki az eddig megszokottnál, ráadásul az átlagosnál jóval egyszerűbb rálelned a harmóniára.

Mire figyelj? Már előre tervezd meg a napodat, és nyugodtan zsúfold tele – jóval hatékonyabb leszel, mint az elsőre gondolnád!

Mit időzíts keddre? Kemény edzést.

 

Szerda

A szerda remek lehetőségeket kínál arra, hogy társaságban, vagy akár saját magadban elrendezd a tisztázatlan kérdéseket. Feltöltve, kipihenve érezheted magadat, azt tapasztalod, hogy rengeteg energiád van és valószínű mosolyogva telik a napod – nem véletlenül! A szerda az ötletek, a kommunikáció, a társasági élet napja.

Mire figyelj? Ha van rá módod, erre a napra időzítsd a komolyabb tárgyalásokat.

Mit időzíts szerdára? Tartalmas beszélgetést, családi programot.

 

Csütörtök

A csütörtök a szerdához hasonlóan egy alapvetően jó hangulatú, produktív nap a héten, ám míg a szerda inkább a könnyed kommunikációról, addig a csütörtök az egyéni fejlődésről, tanulásról szól. Ez nem csak szó szerint értendő, tehát nem csupán arról van szó, hogy ezen a napon könnyebben bővítheted a tudásodat, hanem arra is vonatkozik, hogy ilyenkor egyszerűbb a lelki-szellemi fejlődés is.

Mire figyelj? Csütörtökön könnyen lezárhatod azokat a feszültségeket okozó tényezőket, amik a hét folyamán felmerültek.

Mit időzíts csütörtökre? Meditációt, vagy tanfolyamot.

 

Péntek

A pénteket áthatja egyfajta romantikus energia, így aztán ez a nap tökéletes arra, hogy időt szánj a szeretteidre, párkapcsolatod ápolására. Ismét kiváló lehetőségek nyílnak a közös programok megszervezésére, a kimozdulásra, szórakozásra. A kreativitás is erősen megjelenik a pénteki napon, valamint jó lehetőség nyílik inspirációk begyűjtésére.

Mire figyelj? A péntek sokkal inkább az érzelmeké, mint a tetteké, ha lehet, erre a napra már ne időzíts megterhelő programokat.

Mit időzíts péntekre? Kényeztető szépségápolási rutint.

 

Szombat

A szombat a kiegyensúlyozottságról szól, amit részben az okoz, hogy ez a nap a felelősségteljes gondolkodás és a szervezés időszaka a héten. A többség sokat tervez, agyal ezen a napon, és ekkor kerítünk sort az eddig halogatott, fontos feladatokra is.

Mire figyelj? Szombaton jól haladhatsz a feladataiddal, de fontos, hogy először higgadtan és tudatosan átgondold, milyen teendők várnak rád az adott napon.

Mit időzíts szombatra? A következő heted megtervezését, takarítást.

 

Vasárnap

A vasárnap az ezotéria szerint is a legalkalmasabb a kikapcsolódásra, az önmagunkkal való harmónia megteremtésére. Erre gyakran elég pár óra is, így aztán délutánra már gond nélkül szervezhettek közös programokat, családi összejöveteleket, amik az átlagosnál jóval kellemesebb hangulatban telhetnek ezen a napon.

Mire figyelj? Amennyire csak módod nyílik rá, te legyél a középpontban, a saját feltöltődésedre összpontosíts.

Mit időzíts vasárnapra? Egy kis wellnesst (akár otthon), vagy erdei sétát, könnyed kirándulást, olvasást.

 

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást