Életmód / Lélek

Melyik a kedvenc gyümölcsöd? Ezt árulja el a szerelmi világodról

Melyik a kedvenc gyümölcsöd? Ezt árulja el a szerelmi világodról

Alma

A bűnbeesés legősibb szimbóluma, egyben az egyik legsokoldalúbb gyümölcs: bár hétköznapinak látszik, színében, méretében és ízében is nagyon sokféle lehet. Tudod, hogy a szerelemnek ezer arca van, és te mindet ki akarod próbálni, hogy megtaláld azt, ami a legjobban illik hozzád. Nem kötöd a világ orrára, de amikor kettesben maradtok, igazi kísérletezővé válsz, és a szende nyusziból vadmacskává is változol, ha a helyzet úgy kívánja.

Körte

Édes, akár a méz, de amíg nem érett be teljesen, a húsába akár a fogad is beletörhet. Nem vagy mazochista típus, de szereted a kihívásokat, a könnyen szerzett prédában nem leled örömödet és nem jellemző rád a hirtelen fellángolás sem. Csak ha már igazán megismertél valakit, és kölcsönösen megdolgoztatok a kapcsolatotokért, amikor már beérett a szerelmetek, akkor tudsz igazán felengedni, és kiélvezni a boldogság édes pillanatait.

Eper

Sokak szerint a legerotikusabb gyümölcs, népszerűségében valószínűleg az is szerepet játszik, hogy csak nagyon rövid ideig tart a szezonja. A különlegeset, az egyedit keresed, a nyugodt, békés, hosszú távú, de kicsit egyhangú kapcsolatok nem neked valóak, őrült, szenvedélyes szerelmet keresel, olyat, amelynek minden pillanatában nőnek érezheted magadat. Ritka az olyan partner, akivel ez hosszú távon fenntartható, de te biztosan nem nyugszol, amíg meg nem találod.

Banán

Puha, édes és könnyed, annyira egyszerű, hogy még a babák is kaphatnak belőle. A szerelemben is olyasmit keresel, ami nem tartogat váratlan meglepetéseket, mindketten nyílt kártyákkal játszhattok, mert a célozgatások és hatalmi játszmák szerinted bolondos fruskáknak valók, az igazi szerelem nem erről szól. Számodra a legfontosabb, hogy a másikra mindig, minden élethelyzetben számíthass, és ne kelljen titkolóznotok egymás előtt. Lehet, hogy mások ezt unalmasnak látják, de a biztonság és a kiszámíthatóság megnyugtat téged.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást