Megkérdeztük: 4 házaspár arról, miért vannak együtt 20 év után is

Megkérdeztük: 4 házaspár arról, miért vannak együtt 20 év után is

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Megkérdeztük: 4 házaspár arról, miért vannak együtt 20 év után is

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/4
Következő»
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

4 hozzászólás

 • Csillagvirág
  2021.07.14., 20:06

  “Megkérdeztük (…) miért vannak együtt 20 év után is” – eléggé félresikerült cím, mert szinte az következne belőle, hogy miért vannak együtt, ahelyett, hogy elváltak volna már? Talán azért, mert azt fogadtuk, hogy jóban, rosszban kitartunk egymás mellett, és bár nem kevesen vannak, akiknek ez nem sikerült, de attól még nem változott meg a házasság lényege.

  Válasz
  • Katócza
   2022.02.27., 10:45

   Pontosan így van. Ezek az oldalak és firkászkáik csak arra valók, hogy az ostoba irományaikkal próbálják szétverni a családokat, mert az egyedülállókat könnyebb befolyásolni akár politikai, gazdasági, de inkább minden téren. Sok nemzetiségénél ezt nem tudják befolyásolni, mert náluk nagyon erős a hagyomány tisztelete, az összetartás, a több gyermek világrahozása. És ez nagyon remek, követendő dolog – a túlélésért.

   Válasz
 • Norbi
  2021.07.14., 20:54

  Fura, hogy ez kérdés. Azért házasodik össze valaki egy másik emberrel, mert vele szeretné leélni az életét, nekem az a furcsa, hogy sokan vállnak el. Mondom ezt 24év házasság 3 gyerek után. A mai napig úgy érzem jól döntöttem 24 éve!😍 Természetesen vannak nézeteltérések, viták, de az ember ezt igyekszik megoldani!

  Válasz
  • Katócza
   2022.02.27., 10:49

   Ön, kedves Norbi, egy kiváló Ember. Gratulálok.

   Válasz

Írj egy hozzászólást