MABISZ minősítéssel ellátott riasztórendszerek széles választéka

MABISZ minősítéssel ellátott riasztórendszerek széles választéka

Címlap / Kikapcsolódás / Tech és kütyük / MABISZ minősítéssel ellátott riasztórendszerek széles választéka

Már nem luxus

Riasztórendszer az otthonomban, nem túlzás ez? – fogalmazódhat meg néhányakban a kérdés. A választ a statisztikai adatok szolgáltatják. Egyértelműen kiderül ugyanis, hogy azoknál az ingatlanoknál, ahol a riasztórendszer telepítése már megoldott, sokkal kisebb eséllyel történnek meg a bűnelkövetés formái, mint azoknál az otthonoknál, ahol a lakók nem gondoskodtak a személy- és vagyonvédelmi eszközök meglétéről. Az idejétmúlt állítás, miszerint a berendezések megfizethetetlenül drágák, már rég megdőlt. Manapság sem a beszerzési, sem a telepítési díjak nem magasak, amit elsősorban a készülékek egyre szélesebb körben való elterjedésének tudhatunk be.

Szabotálható-e a riasztórendszer működése?

A kérdés abszolút jogos, hiszen látjuk, hogy a technikai fejlődésekkel párhuzamosan a betörők, vandálok leleményessége is párhuzamosan nő. Ellenben megnyugtató információ, hogy a rádiós technológia, azaz a riasztórendszerek működésének alapja, már olyannyira fejlett, hogy nem csupán a frekvenciában beálló zavarok szűrését, de az esetleges körmönfont behatolási, támadási kísérleteket is észleli. A riasztórendszer által észlelt bárminemű jelzés továbbításra kerül a központ felé, így az ingatlan tulajdonosa azonnal értesítést kap az esetről.

Fókuszban a kézzel fogható minőség

Legyen szó a vezetékes vagy vezetéknélküli riasztórendszerekről, az Alarmdirect profi szakembereire bármilyen helyzetben számíthatunk. A csúcsminőségű, mégis megfizethető biztonságtechnikai rendszerek és kiegészítők forgalmazásával és telepítésével foglalkozó gárda vezeték nélküli riasztórendszereinek soraiban megtalálhatjuk a világszerte népszerű, nagy márkák termékiet (JABLOTRON, PARADOX MAGELLAN stb.), természetesen MABISZ minősítéssel ellátva.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást