Letizia Ortiz, a stílusikon királyné – Napjaink divatdiktátora

Letizia Ortiz, a stílusikon királyné – Napjaink divatdiktátora

Címlap / Kikapcsolódás / Közélet / Letizia Ortiz, a stílusikon királyné – Napjaink divatdiktátora

Mango ruhát visel és gyékény talpú nyári lábbelit. Középbarna tónusú haja egyszerűen fésülve, vállára simul. Tekintetéből kedvesség és határozottság sugárzik. Édesanya, feleség. 

Ez a néhány sor szólhatna sokunkról, ám egy fontos dolog kimaradt a felsorolásból, itt és most Letizia Ortiz Rocasolanóról van szó.

Királyi stílusikon

Újságíró, számos jótékonysági esemény szíve-lelke és a spanyol király felesége. Mindemelett elengedhetetlen megemlíteni a divat világában elért érdemi pozícióját.

Stílusikon, napjaink modern királynéja.

2004 május 22-én mondta ki a boldogító igent Felipe Juan Pablo Alfonso de Todos los Santos de Borbón y Grecia, azaz az akkori spanyol trónörökössel, Fülöp asztúriai herceggel a La Almudena katedrálisban 1400 ember előtt. 

Az út a koronáig nem volt egyszerű a nem nemesi születésű spanyol újságíró és ápolónő lányának. Ám Fülöp herceg hamar felismerte kifinomult szépségén túl, karakteres jellemét és intelligenciáját aktuális feleségének és szembe szállva szülei akaratával az oltár elé vezette kedvesét, aki Pertegaz spanyol divattervező ruháját viselte.

A hercegné mindennapjai megváltoztak. Az esküvő előtt a CNN munkatársaként, haditudósítóként és hírműsorok vezetőjeként informálta a spanyol publikumot. A királyi család részeseként továbbra is a spanyol népet szolgálja, Fülöp király hivatalos útjain, valamint jótékonysági szervezetek és rák ellenes kampányok főszereplőjeként. 

Napjaink divatdiktátotra. Ízlése kifinomult, nőies és minden alkalommal a legmegfelelőbb öltözetben, diszkréten pompázik.   

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást