Leteszteltük a legtartósabb rúzsokat

Leteszteltük a legtartósabb rúzsokat

Címlap / Stílus / Arc / Leteszteltük a legtartósabb rúzsokat

De jó is volna, ha a reggel felkent rúzs nap végéig a szánkon maradna, és nem kellene folyton ellenőrizni azt! Biztos sokan áhítoztatok már erről az érzésről, viszont valószínű az is, hogy a gyakorlatban még sosem sikerült elérni nektek azt, hogy pár óránál tovább maradjon a helyén a kencefice. A következő cikkemben górcső alá veszem a legtartósabb ajak színezőket.

Essence Hosszantartó ajakrúzs

Az essence ajakrúzsok hosszantartó, intenzív színt biztosítanak viselőjüknek, akár 8 órán keresztül.

Mivel az áruk nagyon kedvező, biztos meg fogsz vásárolni belőle jó pár árnyalatot, hiszen amit a tartósság tekintetében a gyártó ír róla, azt a termék tökéletesen hozza is.

A világos rózsaszíntől a vad vörösig, mindenki ízlését kielégíti a színpaletta.

Maxfactor Lipfinity Lasting Lip Tint

Ha próbáltál már ajakfilceket, akkor biztosan érezted már, mennyivel másabb a textúrájuk, mint a hagyományos rúzsoknak vagy szájfényeknek.

Ennek a magyarázata az, hogy ezek a termékek – a hagyományos rúzsokkal ellentétben – vízbázisú festék pigmenteket tartalmaznak. Olyan érzés, mintha a festék beleolvadna az ajak mélyebb rétegeibe, ezáltal tartós és intenzív színt biztosít, mindemellett pedig csókálló is lesz a végeredmény. A formája hasonlít egy vastagabb filctolléra, mely segít abban, hogy precízen megfessük a szánkat.

Nagyon tudom ajánlani azoknak a lányoknak, akiket kifejezetten irritál, ha valami ragacsos anyag van a szájukon, ezzel a filccel biztosan nem lesz olyan érzésük, mintha mézzel kenték volna be a szájukat.

M.A.C. Pro Longwear Lipcream

Imádom a M.A.C. rúzsokat, varázslatosan gyönyörű árnyalatai vannak, és nálam már a sima matt típus is messzemenően tartósnak bizonyult.

Azt azért leszögezném, hogy 15-20 órás tartósságot ne várjunk semmilyen rúzstól úgy, hogy közben még egy háromfogásos ebédet is elfogyasztottunk. Bár a reklámszövegben ennél a rúzsnál is az szerepel, hogy 15 órás tartósságot biztosít, ez ám csak akkor igaz, ha semmit sem iszunk és eszünk, csupán lélegzünk ebben az időben.

Állagát tekintve egy kemény, masszív rúzsról van szó, amit akár ecsettel, akár közvetlenül a rúzzsal is fel lehet vinni ajkainkra. Nem szárít, ellentétben sok más tartós rúzzsal.

NYC Smooch Proof Lip Stain

Ez a termék is filc, úgy, mint a korábban felsorolt Maxfactor.

Annyiban különbözik a kiszerelésük, hogy ennek a filcnek a vége elvékonyodik, ezáltal még precízebb munkát tudsz végezni vele.

Felvitel után látni és érezni fogod, ahogy a szád felszívja az anyagot.

Ha ez megtörtént, akkor egy matt, ragadásmentes felületet kapsz. Viszonylag sokáig bírta az ajkaimon a kiképzést, és viszonylag egyenletesen kopott le.

Astor Perfect Stay ajakfilc

Szintén egy ajakfilc, melynek az egyik végén a filc, a másikon pedig egy ápoló ajakbalzsam található.

Közvetlenül az ajakfilcezés után, kenjük be a szánkat a balzsammal, melytől ajkunk újra visszanyeri hidratált állapotát.

Azért is jó ez a balzsam, mert pár óra viselése után elég, ha csak a hidratálóval frissítjük fel a make-upunkat.

Vízbázisú tulajdonságának köszönhetően az ajakfilc nem ragad, nem tapad, így könnyű viseletet biztosít.

Egy apró tanács: a balzsam használata után ne használjuk újra a filc részét, mert az könnyen eltömítheti a filcünk végét.

Shiseido Perfect Rouge Lipstick rúzs

Ez egy matt hatású rúzs, mely elég jól bírja a strapát.

Nem szárítja az ajkakat, ezáltal kellemes viseletet biztosít.

Színét tekintve elmondható, hogy nagyon elegáns kollekcióról van szó, ahol a kifinomult nők biztosan megtalálják a személyiségükhöz passzoló árnyalatot!
 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást