Ez lesz az idei tél legdivatosabb körömlakkszíne – Így viseld

Ez lesz az idei tél legdivatosabb körömlakkszíne – Így viseld

Címlap / Stílus / Test / Ez lesz az idei tél legdivatosabb körömlakkszíne – Így viseld

Nemrég egy költözés alkalmával rá kellett döbbennem, annyi körömlakkom van, hogy külön kis doboz kell nekik. Ennek örömére a pakolás után elmentem, és vettem még néhányat.

Most azonban úgy tűnik, lesz még egy köröm a drogériába, ugyanis a tél slágerszíne az egyik nagy kedvencem lesz: a kék!

Gyönyörű kékek fémes csillogással

A fémes színeket egy ideje le sem lehet robbantani a kifutókról, újabban azonban már nem csak ezüstben és aranyban gondolkodnak a divattervezők.

A szezon egyik kedvenc színe, a kék is fémes csillogást kapott, így a télen népszerűbb sötétebb árnyalatok is fényesek, csillogóak maradnak.

Az ennyire metál hatású körömlakk nekem kicsit túlságosan is a ’90-esek éveket idézi, és míg a crop top kellemes emlékeket kelt bennem, a művi csillogás már nem annyira.

Aki viszont szereti, az bátran viseljen ilyen körömlakkot, mert idén télen abszolút divatos lesz vele. A Harper’s Bazaar szerint elsősorban minimalista sminkekhez ajánlott.

Arannyal párosítva

Ha már fémesség, akkor nekem személy szerint sokkal jobban tetszik ez a fordított francia manikűr, ahol arannyal emelték ki a tengerészkék árnyalat mélységét, az aranyszínű keret azonban nem a köröm végére, hanem a körömágyak vonalába került.

Bár meg kell jegyeznem, ez sem egészen új gondolat, néhány évvel ezelőtt is láttuk már a kifutókon, de úgy tűnik, a divatdiktátorok továbbra is szeretik ezt a megoldást.

Színátmenet

Szintén nagy visszatérő a különböző színűre festett körmök megoldása, ami külön örömhír azoknak, akik hozzám hasonlóan mostak már le tökéletes manikűrt csak azért, mert nem bírtak tovább várni, hogy egy másik színt is kipróbáljanak.

Az idei szezonban a kék a szürkével, de érdekes módon nem a fémes grafittal, hanem inkább a pasztell árnyalatokkal, semleges kőszínekkel szomszédol, egyszerű, mégis különleges manikűrt alkotva.

Kék porcelán

A kék színről biztosan sokaknak eszébe jut a festett porcelán, és ha különösen ügyes vagy, vagy manikűrössel készítteted a körmeidet, akkor az idei szezonban ilyen megoldást is nyugodtan kérhetsz.

Ahogy az egyébként a képen is jól látszik, a mély kék egy kevés fehérrel is megállja a helyét, bár ez a manikűr a díszítés nélkül, önmagában is szépen mutatna.

A visszafogottabb színek kedvelőinek

Akkor se keseredj el, ha úgy érzed, a mélykék nem a te színed, de mégsem szeretnél lemaradni a szezon slágeréről.

Természetesen a kék világosabb, sőt zöldbe hajló árnyalatai is nagyon divatosak, a menta vagy a pisztácia például túlélte a tavaszi nyüzsgést, és egy kevés ezüsttel kiegészítve remek téli manikűr varázsolható belőle.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást