A legtrendibb fesztivál körmök idén – Julcsi újabb nyári manikűröket ajánl

A legtrendibb fesztivál körmök idén – Julcsi újabb nyári manikűröket ajánl

Címlap / Stílus / Test / A legtrendibb fesztivál körmök idén – Julcsi újabb nyári manikűröket ajánl

Javában dübörög már a fesztiválszezon. Idén nagyon erős a felhozatal, jobbnál-jobb előadók és programok várnak minket egész Magyarországon (és külföldön)! A hétköznapokban sok munkahely/iskola nem engedi meg, hogy festett körmökkel, lazább szettekben, felszabadultan jelenjünk meg, amivel nincs is feltétlenül gond, hiszen az nem ennek a helye. A fesztivál azonban teljesen más, itt szabadjára engedhetjük a vadabb énünket, kiereszthetjük a fáradt gőzt, és kifejezhetjük magunkat, ahogyan csak jól esik!

A körmök terén a vadulás, illetve a túlbonyolítás nem ajánlott, hiszen a buli közben sokkal könnyebben sérülhet egy díszített köröm. Éppen ezért, most a kissé visszafogottabb trendeket gyűjtöttük össze nektek Julcsival, kedvenc körmösünkkel.

A nyár abszolút kedvence

Ha nyár és napsütés, mi más is juthatna elsőként az eszünkbe, mint a sárga szín.

A napraforgó, a napsugarak, a homok és még számos nyári elem abszolút szimbóluma.

Idén a rikító árnyalatai mellett a pasztellesebb vonal is eléggé közkedvelt, így számtalan variáció közül választhatunk, a stílusunknak megfelelően.

Akár önmagában, akár egy szép nyomdával vagy festett mintával nagyon egyedi lehet.

Manapság a különböző mandalák például trendinek számítanak, ami a sárgával kombinálva ütős páros lehet!

A végtelen óceán

A napsütés mellett a második legjellemzőbb szimbólum, ami a nyárra emlékeztet bennünket.

Mi más, mint a végtelen kékség, akár a vízre, akár az égboltra gondolunk.

A tavalyi serenity kék után idén inkább a király kék és sötétebb társai hódítanak, de természetesen a pasztellszínek szerelmesei is megtalálhatják a számukra leginkább tetsző vonalat.

Ennek a stílusnak kifejezetten jól áll a csillogás, így nyugodtan kérhetjük glitteres verzióban, így a napsütésben olyan lesz, mint ha csak a tenger vize csillanna meg körmeinken.

Egy igazi újdonság – aurora por

Az aurora pigment por pár éve kezdett el beszivárogni a körömtrendekbe, tavaly pedig a csúcsra tört, ahonnan nem lehet letaszítani. Ennek a pornak a különlegessége, hogy lélegzetelállító csillogást kölcsönöz a körmeinknek.

Sokan tükörpornak vagy hologramos pornak is nevezik. A végeredmény sokban függ attól, hogy milyen alapra teszik fel, és mennyire csiszolják rá.

Az egészen finom csillogástól kezdve, a fémes, tükörhatásig terjed a skála, így ezzel a megoldással elmehetünk a kissé vadabb irányba is.

Ezüst és arany alapon a legkedveltebb, de bármilyen színnel ideális választás lehet!

A bájos rózsaszín

Szinte majdnem minden nő lelkében él egy „hercegnő”, aki odavan a rózsaszín ködért, és szereti sokkal szebbnek látni a világot, mint a realista énünk.

Ha éppen ezzel szeretnénk kifejezni a valódi énünket, mi máshoz is nyúlhatnánk, mint a pink megannyi árnyalatához.

Idén a jól megszokott baba rózsaszín és a púderes, illetve vibráló árnyalatok mellett az ibolyás, violás árnyalatok is hódítanak, így tényleg bárki megtalálhatja a hozzá leginkább illő variációt!

Az örök klasszikus – francia

Elegáns, letisztult, és amilyen egyszerű, annyira nagyszerű. A francia körmök sosem mennek ki a divatból, és amennyire szimplának tűnnek, annyiszor képesek a megújulásra.

Idén az igazi klasszikus hódít, ami egy halvány rózsaszínes alappal és vékonyabb fehér csíkkal jelenik meg.

Ha az egyszerűség a cél, esetleg nem tudsz dönteni, hogy milyenre alakítsd a körmöd, ez lesz a legjobb megoldás, ezzel biztosan nem fogsz mellé lőni!

Bónusz pont, hogy a francia manikűrt a fesztivál végeztével a hétköznapokban is nyugodtan viselheted, és mindenhez tökéletesen passzol.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást