A legszuperebb körömtrendek

A legszuperebb körömtrendek

Címlap / Stílus / Test / A legszuperebb körömtrendek

Szinte nincs is olyan nő, aki ne fordítana kellő figyelmet körmeire. Minden évben jelennek meg újdonságok, melyekkel még vonzóbbá és egyedibbé tehetjük kézfejünket. Lássuk, a legnépszerűbbeket!

Kaviáros manikűr

Az első, ami megjelent a körömkülönlegességek sorában, az a kaviáros manikűr. A Ciaté vívmánya az a körömlakk, mellyel olyan hatást érhetünk el, mintha apró kaviár szemek díszítenék körmeinket.
Ezekkel a kicsiny gyöngyszemekkel valódi 3D hatást érhetünk el, a baj csak annyi, hogy az itthoni boltok polcain sajnos nem kapható, így aki kedvet kap ehhez a lakkozáshoz, annál csakis az internetes rendelés jöhet szóba.

Kép forrása: Ciaté

Bársony manikűr

A kaviáros manikűr után a Ciaté előrukkolt legújabb ötletével, a bársony manikűrrel, mely a tengerentúlon, nagy valószínűséggel, az ősz egyik nagy slágere lesz. A szintén 3D-s körmök elkészítése a kevésbé jó kézügyességgel megáldott nőknek is gyerekjáték.
Ugyanis csak fel kell vinni a meg nem száradt lakkra a bársonyport, majd fedőlakkal lekenni, és már kész is van a remekmű! Szolid és diszkrét, így kevésbé extrém, mint a korábban említett kaviáros manikűr.

Kép forrása: Ciaté

Mágneses körömlakk

Amennyibe könnyen elkészíthető, egyedi körmökre vágy, szerezz be mágneses körömlakkot! A vasoxidot tartalmazó termékkel csodálatos mintákat varázsolhatunk a körmeinkre!
Egyszerűen kenjük fel a lakkot, majd még száradás előtt, az üvegen lévő mágnest helyezzük a közelébe, majd várjunk, amíg a részecskék alakba nem rendeződnek. Sajnos nehéz eltalálni a kellő lakmennyiséget, amit fel kell vinnünk, viszont miután sikerült kitapasztalnunk, akkor gyorsan, egyszerűen, gyönyörű hullámokat, sávokat, csillagokat készíthetünk.

Körömmatrica

Igaz, már rég óta jelen vannak a piacon a körömmatricák, mégis virágkorukat csak most élik. Csodálkozunk is, hiszen igazán gyors és egyszerű a használatuk, csakúgy, mint a gyerekeknek való tetoválás matricáknak. Alkalmazása: kenj fel vékony rétegben lakkot, majd hagyd, hogy teljesen megszáradjon!
Utána tedd fel óvatosan a matricát, a felesleget pedig vágd le róla, hogy pontosan illeszkedjen a köröm formájához! Végző lépésként kend le az egészet fedőlakkal, így hosszabban élvezheted gyönyörű és különleges körmeidet!

Újság a körmön

Szintén újdonságnak számít ez az olcsó technika, hiszen egy lakkon, valamilyen alkoholon és egy újságon kívül semmi más nem kell hozzá. Hogy miképp lehet ezeket a varázslatos körmöket elkészíteni? Nagyon egyszerűen! Először is manikűrözd meg a körmeid felületét, hogy a lehető legsimább legyen, majd kend le őket világos színű körömlakkal!
Miután megszáradt, mártsd bele alkoholba (pl. vodkába) az ujjad, majd nyomd rá erősen az újság egy részét! Az alkohol hatására a betűk úgy viselkednek, mint a matrica, így szépen átvándorolnak a körmeidre. Fontos, hogy hosszan és jó erősen nyomd rá a papírt! Fedőlakkal kend le a végeredményt és fogadd a bókokat és az elismerő pillantásokat!

Kép forrása: Cutepolish

Ombre

Bizonyára hallottál már arról hogy mekkora divatnak számít mostanában az ombre- azaz a színátmenetes- haj. Azonban ez a stílus nem csupán a frizurák világát érintette meg, hanem a körömtrendet is. Válaszd két, vagy három árnyalatát ugyanannak a színnek, és amíg meg nem száradtak, egy szivacs segítségével mosd össze őket!

Körömgyűrű

Való igaz, ez nem egy körömlakkozási stílus, mégis idetartozik. Először csupán a videoklipekben találkozhattunk velük, viszont mára már bárki hozzájuthat, akár szolidabb, akár extrém kivitelben!
Befedheti az egész körmöt, vagy csak egy részét, de teljesen mindegy, melyiket választod, ugyanis mindképp extra divatos leszel!

Kép forrása: Prada

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást