A legszexibb erotikus könyvek, ha társat keresel éjszakára

A legszexibb erotikus könyvek, ha társat keresel éjszakára

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / A legszexibb erotikus könyvek, ha társat keresel éjszakára

Van élet a Szürke 50 árnyalatán túl is! Olyan erotikus könyvek közül szemezgettünk, amelyek akkor is felforralják az éjszakádat, ha egyedül töltöd azt, de nem hagynak cserben akkor sem, ha a hálótársadnak olvasnál fel pár vérforraló bekezdést.

Sipos Éva: Hatvan titkos perc

Kinek a fantáziáját nem izgatja, hogy vajon milyen igazából egy prostituált élete? Vajon mit gondol magában a férfiakról, akiket kiszolgál? Nóra, aki ezt a foglalkozást űzi, a csoportfoglalkozás keretében, amelyet Zsuzsa barátnője tart, fontos titkokat oszt meg a hallgatóságával.

Egy másik előadó, Péter, aki pszihológus, felfigyel a nőre, vonzalom alakul ki köztük, amelynek a kiteljesedése nem bonyodalommentes. A közönség soraiban egy zaklató is felbukkan.

Nem várt fordulatok teszik izgalmassá a történetet, amely más oldalról világítja meg az ősi mesterség világát, és fellebbenti a fátylat a párkapcsolati problémák okairól. Sipos Éva könyvén keresztül most te is beleshetsz a bizalmas ülésekre, sőt hazáig is követheted a szereplőket, hogy megismerd minden egyes titkukat.

Lakatos Levente: Szigor

Az egykoron kicsapongó életű Liza és vőlegénye, a fényes politikai karrier előtt álló Sándor a kívülállók szemében tökéletes álompárnak tűnik, ám színlelt boldogságukat kínos titkok tartják egyben. Mikor a lány egy félreértés folytán találkozik egy sármos idegennel, aki darabokra töri a testi és érzelmi nélkülözés miatt már megrepedt álarcát, a botrány elkerülhetetlen. Vajon Liza képes kiköszörülni a csorbát, vagy az édesapja politikai hírnevével együtt a saját jövőjét is beszennyezi?

Szentesy Igor, vagy ahogy a barátai hívják, Szigor keresett reklámszakember, a kormányzó párt újonnan felfogadott propagandistája. Kreativitása, komolysága és keménysége előtt nem csak a politika zárt ajtói, de a női combok is sorban kitárulnak. Ritkán mosolyog, utálja az ellenkezést, de imádja heccelni a sorsot.

Liza és Szigor őrült vágyaktól hajtva félelmetes játszmába kezd, de vajon melyikük a dörzsöltebb játékos ezen az erotikus sakktáblán? A három kötetes erotikus regény a népszerű e-könyv alapján most már papír formátumban is arra vár, hogy az ágyadba bújhasson veled.

J. Daniels: Nyolcbetűs szavak – Mocskos Kis Titkaink 1.

Talán még senkinek sem fordult akkorát az élete, mint Sydney Paige-nek, amikor téves számot hívott.

Csak meg akarta mondani a magáét a pasinak, aki összetörte a legjobb barátnője szívét, ehelyett minden elfojtott dühét egy vadidegen nyakába zúdította. Most pedig az egész világ a feje tetején áll, mert a fickónak esze ágában sincs kiszállni a vonalból. Neked melyik nyolcbetűs szó változtatja meg örökre az életed?

Brian Savage olyan életet élt, amit teljes szívéből utált – amíg Sydney vad kirohanása ki nem rántotta a mókuskerékből. A szexi hangú nő hamarosan a szívébe és az ágyába is utat talál, csakhogy Briannek súlyos titkai vannak, és minél közelebb engedi magához Sydet, annál nehezebb megvédenie őt múltbéli hibáinak következményeitől.

A könyv története mindkét szereplő nézőpontjából különösen izgalmas, a vérforraló kalandok pedig lehet, hogy a te mindennapjaidba is új kifejezéseket csempésznek majd.

Laurelin Paige: Utolsó csók

Emily Wayborn már döntött. Igaz, hogy nem bízik a szívdöglesztő és veszedelmes Reeve Sallisben, ám ő az egyetlen férfi, aki meg tudja adni neki, amire szüksége van. Reeve mellett Emily végre önmaga lehet.

A dúsgazdag szállodatulajdonos azonban a titoktartás mestere, Emily pedig hiába keresi a válaszokat, valaki mindig egy lépéssel előtte jár. Emily lassan kifut az időből, már nem hisz sem barátságban, sem szerelemben. Meg kell hoznia egy képtelen döntést, melynek következtében vagy sértetlen marad a szíve, vagy menthetetlenül összetörik.

A világszerte sikeres Fixed-regények szerzője most még őrültebb, még izgalmasabb és még szenvedélyesebb vizekre evez.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást