A 8 legszerethetőbb frizura 2011-ben

A 8 legszerethetőbb frizura 2011-ben

Címlap / Stílus / Haj / A 8 legszerethetőbb frizura 2011-ben

Semmi sem képes jobban megújítani egy nőt, mint egy klassz frizura. A frufru változatlanul trendi marad, de a pixie hajak például új dimenziót kapnak. A hosszú hajúak számára is van pár meglepetés!

Az alacsony konty

Tavaly is divatban voltak a tarkóra tekert kontyok. Egy elbűvölő napszemüveggel vagy élénk sminkkel, csillogó hajjal elegáns nyárias stílust kapunk.
Tipp: Válasszuk középen ketté a hajat, majd kössünk egy alacsony lófarkat úgy, hogy fedjük le a füleket. Ezután csavarjuk a copfot egy laza kontyba. Ne feledd, a túl szoros konty rideg hangulatú, tehát tartsd fenn a laza, bohém stílust.

Új oldalválaszték

Évekig nem voltak divatban az extrém oldalválasztékok, de idén újra trendiek, köszönhetűen a sokoldalúságnak, amelyet a frizuráknak ad. Az extrém oldalválasztákok hosszú és rövid hajra is működnek.
Tipp: Egy fésüvel fésüld hátra a fejtetőn a hajat. Azon az oldalon, ahol szétválik a haj, oda kell tenned választékodat (tedd kicsit még arrébb, mint ahogy természetes lenne). Ha megvan az oldalválaszték, köss lófarkat, kontyot vagy készíts félig kiengedett frizurát!

A 70-es évek frufruja

A Jane Birkin-féle tompa frufru és selymes hullámos haj idén hatalmas divatban van.
Tipp: A frufrunak oldalt valamivel hosszabbnak, a homlokon rövidebbnek kell lennie (közvetlenül a szemöldök fölé érjen). A haj hosszú és selymes. Szárítsd meg lapos hajkefével és fújd át hajlakkal, hogy szilárdabbá váljon.

A rövid punk

Ez aztán nagy változás haj-téren! Az eddigi pixie egy kicsit hosszabb, rendetlenebb punk frizurává “nőtte ki magát”. A hosszabb tincsek miatt nőiesebb és drámaibb a frizura.
Tipp: Ha a tetején hosszabbra hagyjuk, sokoldalúbb frizuralehetőségeink lesznek. A borzos hatásért használjunk texturáló sprét míg nedves a haj, majd viasz alapú hajformázó termékekkel igazítsuk, amikor száraz.

Az oldalra csapott

2011 új haj-stílusáról van szó, ideális azok számára akiknek hosszabb frufrujuk vagy rövidebb első tincsei vannak. Összességében ez egy különleges és elegáns frizura.
Tipp: Lazán tűzzük hajcsattal oldalra a frufrut. Előtte használjunk száraz sampont a textúráltabb hatásért és ragyogást adó sprével fújjuk be a tincseket.

Csillogó haj

A csillogó, figyelemfelkeltő haj 2011 egyik jellegezetes trendje. Igazán ragyogó hatást sötét hajszínen lehet elérni.
Tipp: Hajmosásnál használjunk hajfényesítő termékeket. Henger hajkefével szárítsuk meg a hajat, (ha egyenesíteni szeretnénk, lapos hajkefét használjunk, majd hajvasalót) és fújjuk be ragyogást adó sprével az egészet.

Minél nagyobb, annál jobb

A nagy volumenű, textúrált haj az idei divat nagy trendje. A 70-es évek által inspirált dús, játékos hatás a középhosszú és hosszú hajúak számára is ajánlott.
Tipp: Szárítsd meg a hajat henger hajkefével úgy, hogy a végét göndörítsd kifele, illetve az első tincseket hátrafele.

Klasszikus lófarok

Van valami üde és gyermeki a klasszikus copfokban. Ez egy igazi fiatalító frizura, amely vékonyítja az arcot. Hordható elegáns alkalmakra, de hétkoznapokra is.
Tipp: Készítsünk közép- vagy oldalválasztékot, tupírozzuk fel a hajat a fejtetőn és így kössünk egy alacsony copfot. A copf megkötésének helyét tekerjük körbe a lófarok egy alsó tincsével, így sokkal “eldolgozottabb” a hatás.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást