20 imádnivaló köntös, amiben öröm az otthonlét

20 imádnivaló köntös, amiben öröm az otthonlét

Címlap / Stílus / Divat / 20 imádnivaló köntös, amiben öröm az otthonlét

Ahogy egyre hidegebb lesz kint, egyre inkább arra vágyunk, hogy harmóniát és melegséget teremtsünk az otthonainkban. Amennyiben sok időt töltünk ilyenkor otthon, márpedig ez most fokozottan igaz, mindenképpen szükségünk van pár alapkellékre a ruhatárunkban is, ami segít, hogy összehozzuk a balanszot. Hogy mik lehetnek ezek? Egy meleg papucs, mamusz vagy otthoni zokni, de erről már összeszedtük nektek idén a kedvenceinket és persze egy köntös, amit reggelente addig hagysz magadon, amíg csak kényelmes. 

A home office bizony meghozta azt a lehetőséget, hogy akár egész délelőtt pizsamában vagy egy szál köntösben dolgozzunk az ágyból vagy ha úgy kényelmesebb, az íróasztaltól is. Persze fontos, hogy meglegyen a napi rutin, hogy még ha az egész napot otthon is töltjük, általában átöltözzünk, beágyazzunk, megreggelizzünk és csak utána kezdjünk el dolgozni, de néha mindenkinek kijár egy kis lazaság… Nincs igazam? 

Wellness érzés otthon is

Nemcsak a szállodai nyaralás során élvezhetjük a hófehér frottírköntösök meleg ölelését, otthonra is bátran beszerezhetünk egy ilyet – még akkor is, ha sajnos nekünk nincs jakuzzink vagy medencénk, anélkül is imádni fogjuk őket. 

1 – Modivo, 2 – AboutYou, 3 – Bonprix, 4 – EshopGant

Inspiráló kelet

A japán kimonókból a mai napig nyernek inspirációt és ihletet a legnagyobb divattervezők. Nem csoda, hiszen elegánsak, a mintáik lenyűgözőek, anyaguk pedig legtöbbször finom selyem, így viselni is rendkívül kellemes.

1 – Asos, 2 – Olivia von Halle, 3 – Aboutyou , 4 – Answear

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást